Krepšinio aikštelėje su bičiuliais žaidęs Vilius netikėtai patyrė traumą, dėl kurios atsidūrė ligoninėje.

„Žaidėme krepšinį ir plyšo Achilo sausgyslė. Pajutau smūgį į koją ir viskas, supratau, kad kažkas įvyko, nes nebegalėjau paeiti“, – nelaimingo atsitikimo aplinkybes Delfi pasakoja pašnekovas.

Operacijos laukiantis dainininkas vasarą, kai numatomas ne vienas koncertas, turės pereiti reabilitacinį laikotarpį. Tačiau Vilius nusiteikęs optimistiškai – artimiausiu metu jis vis tiek žada pasirodyti ant scenos. Tik gal kiek kitaip nei įprastai.

„Reikės būti su langete 6 savaites“, – atsidusta operacijos laukiantis dainininkas.

„Teks šią vasarą pasirodymus daryti atsisėdus ant kėdės. Pasiremsiu viena koja ir koncertuosiu. Nemažai yra taip koncertuojančių dainininkų. O ką daryti?“ – svarsto V. Tarasovas.

„Didelių koncertų nesame numatę, mūsų planuose – pasirodymai, trunkantys apie 6 dainas. Ne tiek ir daug, bandysime kažkaip suktis. Tikiuosi pavyks. Jei ne, frontą laikys žmona“, – šypteli jis.

Pasiteiravus, kaip žinią apie įvykusią traumą priėmė Violeta, Vilius neslepia, kad šioje situacijoje džiaugsmo mažai.

„Ji atvažiavo manęs pasiimti, nes pats nepaėjau. Liūdnai ji visa tai priėmė. Dabar iki liepos mėnesio teks būti su gipsu ar langete. Nieko čia smagaus nėra. Labai tikiuosi, kad vasara bus lietinga ir galėsiu sau ramiai namuose sėdėti, pratęsiu karantiną“, – juokiasi pašnekovas.

Nors trauma išties sujaukė dainininko planus, Vilius nepraranda optimizmo ir sako: „Gyvenimas tęsiasi. Yra, kaip yra“.

Nelaimingu atsitikimu V. Tarasovas pasidalijo ir socialiniuose tinkluose, kuriuose paviešino nuotrauką iš ligoninės.

„Na, va, baigėsi krepšinis ir visi vasaros malonumai...“ – apmaudo neslėpė jis.

Asmenukė iš palatos greitai sulaukė artimų bičiulių reakcijų, kurie suskubo pasiteirauti, kas nutiko ir palinkėti kuo greičiau pasveikti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (167)