Tai, kad D. Bunkaus ir V. Siegel skyrybos tapo iš visų pusių aptarinėjamu objektu rodo ne tik gerokai pakilę sekėjų skaičiai jų socialiniuose tinkluose, o ir aplinkinių dėmesys. Gyvenimo pokyčius išgyvenanti pora, kuri įprastai garsėjo kone tobulu gyvenimu, po pastarųjų įvykių tapo aptarinėjama beveik visose platformose, kur galima dalintis informacija – Manto Katlerio, Rolando Mackevičiaus ir Manto Stonkaus kuriama tinklalaidė taip pat ne išimtis.

Kas savaitę naują laidą nufilmuojantys ir ja su tūkstančiais sekėjų pasidalinantys vedėjai naujausiame epizode palietė šių skyrybų temą. Apie kelionę į Tailandą prakalbę bičiuliai atsiminė, kad toje pačioje išvykoje buvo ir D. Bunkus su tuometine sužadėtine. Draugai neslėpė apmaudo dėl plačiai nuskambėjusios skyrybų žinios, tačiau ėmė svarstyti, kad galbūt po tokio žingsnio abiem pusėms bus tik geriau.

Tiesa, R. Mackevičius eteryje nusistebėjo, kad pasukti skirtingais keliais pora nusprendė ne dėl D. Bunkaus kaltės, o dėl to, jog V. Siegel prisipažino pajutusi šiltus jausmus kitam žmogui. Kolegos Rolandui teigė, kad įtarti, kieno iniciatyva įvyko skyrybos, esą buvo galima iš pirmojo Viktorijos įrašo instagrame, pranešant skyrybų žinią. Joje moteris gražiai atsiliepė apie savo buvusį sužadėtinį, jam dėkojo – tai, pasak vedėjų, galėjo rodyti, kad ji jaučiasi prastai, gal net kiek kalta prieš buvusį mylimąjį. Laidoje diskutuota, kad jei skirtis būtų panorėjęs D. Bunkus, Viktorija taip gražiai apie jį vargu ar būtų rašiusi.

„Vėl tie patys“ nepraleido progos aptarti ir dar vieno įdomaus bei netikėto aspekto šioje temoje – D. Bunkumi prisistačiusio asmens žinučių „Discord“ serveryje, kuriame aptarinėjamas žinomų žmonių gyvenimas. Verslininku pasivadinęs ir tapatybę administratoriams patvirtinęs vartotojas atviravo apie skyrybų priežastis ir teigė, kad kelerius metus puoselėti santykiai nutrūko dėl to, kad juose pasimaišė trečiasis žmogus – kaip teigiama, artimas jo ir V. Siegel draugas.

M. Stonkus laidoje išreiškė nuomonę, kad, jo manymu, „Discord“ serveryje žinutes apie asmeninį gyvenimą iš tiesų viešino D. Bunkus, o ne juo vardu pasinaudojęs interneto „trolis“. Aktorius ir komikas svarstė, kad galbūt prabilti anoniminiame forume žinomą verslininką pastūmėjo trūkusi kantrybė.

Antrindamas savo kolegai M. Katleris eteryje nusistebėjo, kad kai kurių žmonių gyvenimas yra kur kas įdomesnis nei intrigų kupinos meksikiečių telenovelės. Be to, pridūrė, kad įsižiūrėti draugo antrąją pusę jam atrodo sunkiai įmanoma, kadangi jis pats į bičiulių mylimąsias žvelgia kaip į giminaites.

Pasirodžius V. Siegel ir D. Bunkaus skyrybų naujienai žiniasklaidoje, M. Stonkus pamanė, kad nuo šiol jis galės atsikvėpti. Pats skyrybas su Indre Stonkuviene išgyvenęs aktorius eteryje juokavo, kad pagaliau ši „skyrybų karūna“ perleista kitiems. Komikas išreiškė viltį, kad nuo dabar jo asmeninis gyvenimas nebebus toks įdomus ir plačiai aptarinėjamas visuomenėje.

Trumpai aptarę sklandančias kalbas apie garsios poros skyrybas bičiuliai grįžo prie prisiminimų iš kelionės Tailande. Pasak tinklalaidės vedėjų, išvykos metu D. Bunkus savo tuometine sužadėtine labai rūpinosi, „nešiojo ant rankų“ ir pildė jos norus. M. Stonkus, jausdami vyrišką solidarumą, išreiškė palaikymą D. Bunkui. O M. Katleris pabrėžė, kad V. Siegel, kuri parodė iniciatyvą nutraukti santykius, pasielgė gražiai dėl to, kad iš bendrų šeimos namų išsikraustė ji, o ne verslininkas.

Toliau narpliojant šią temą R. Mackevičius kolegoms prisipažino, kad žinia apie skyrybas jam buvo netikėta, kadangi V. Siegel ir D. Bunkaus santykiai iš šono jam atrodė geri, tvarkingi.

Naujausią 37-ąjį „Vėl tie patys“ epizodą galite žiūrėti paspaudę čia. Itin populiaraus turinio „Youtube“ kūrėjų – M. Katlerio, R. Mackevičiaus ir M. Stonkaus – įrašai kanale „Negyvas eteris“ įprastai peržiūrimi net 300-400 tūkst.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (127)