Po kurį laiką sklandžiusių kalbų apie dukrą Nicolę auginančios poros skyrybas, šie gandai pasitvirtino ankstyvą trečiadienio rytą, kai Viktorija savo instagramo paskyroje pasidalijo jautria žinute apie jųdviejų santykių baigtį.

Vis dėlto su žiniasklaida nei vienas, nei kitas kalbėti nepanoro.

„Aš neduosiu jokių komentarų. Nei patvirtinu, nei paneigiu. Tikiuosi supratimo“, – „Delfi“ sakė verslininkas. Bendrauti nenorėjo ir V. Siegel.

Tačiau tiek Viktorija instagrame, tiek Bunkumi prisistatantis asmuo „Discord“ serveryje ir toliau kalba apie skaudų gyvenimo įvykį.

Čia vyriškis išklojo, kad jųdviejų su Viktorija santykiai nutrūko dėl kelyje pasimaišiusio trečiojo asmens – jo artimo bičiulio. Kad įsimylėjo kitą, instagrame patvirtino ir V. Siegel.

Po Bunkaus slapyvardžiu besislepiantis galimai Danielius Bunkus sakė norintis pasikalbėti su jį išdavusiu bičiuliu, tačiau šis neva bijantis.

„Nemeluosiu. Man tai yra skaudžiausias gyvenimo etapas per 43 metus. Beprotiškai skaudus, tokio nelinkėčiau niekam. Dvigubą dviejų pačių artimiausių žmonių išdavystę tikrai sunku pakelti.

Aš perlipau per save nežmoniškom pastangom, nes supratau, kad didesnės vertybės, kaip Viktorija ir Nicole gyvenime neturėsiu ir negaliu jų prarasti. Atleidau ir daviau antrą šansą žmogui, kurį be galo myliu. Bet ir šį šansą ji paniekino ir tęsė santykius toliau su žmogumi, kuris ilgą laiką man buvo artimesnis už brolį.

Kai vėl tą sužinojau, vis tiek maldavau jos neišeiti, negriauti visko, ką sukūrėme per ketverius metus ir negriauti Nicolės ir mano gyvenimų. Ji išėjo ir man tai yra skaudžiausia gyvenimo patirtis, su kuria dar vis negaliu susitaikyti, nes be proto jas myliu.

Nekaltinu Viktorijos ir nejaučiu jai jokios neapykantos. Vis dar ją myliu, bet ji pasirinko kitą kelią. Yra žiauriai skaudu ir gaila, kad visas mano gyvenimas, viltys ir pastangos žlugo. Tai tiek“, – „Discord“ platformoje rašė Bunkumi prisistatantis asmuo.

Taip pat Bunkus prisipažino, kad patarimo buvo nuvykęs ir į buvusios žmonos bei sūnaus Kristupo mamos Natalijos Bunkės namus. „Ji patikima draugė ir gali patarti. Mes puikiai vienas kitą pažįstame“, – kalbėjo jis.

Na, o paklaustas, ar pats nesijaučia nė kiek kaltas dėl jųdviejų skyrybų, prisipažino: „Taip, esu“.

„Vieno kalto nebūna. Todėl nepuoliau nieko kaltinti, ieškojau klaidų savyje ir galvojau, kaip jas išspręsti ir susigrąžinti mūsų santykius ir meilę“, – kalbėjo Bunkumi prisistatantis „Discord“ vartotojas.

Beje, kad įrašas iš tiesų gali būti parašytas D. Bunkaus rankomis, rodo ir tai, jog žinutė paskelbta iš profilio, turinčio patvirtintą tapatybę. Tai reiškia, kad serverio administratoriams šis vartotojas pateikė savo asmeninius duomenis, norėdamas įrodyti, jog jis nėra interneto „trolis“.

Į šiuos pasisakymus atsaką davė ir V. Siegel. „Aš nesuprantu, kam provokuoti ir šnekėti tokius dalykus? Jei tai nesiliaus, ir aš netylėsiu, nes turiu, ką pasakyti“, – instagrame rašė Viktorija.

„Delfi“ primena, kad Lietuva Viktorijos vardą išgirdo prieš ketverius metus, kai ji tapo aštuoniolika metų vyresnio verslininko D. Bunkaus antrąja puse. Šiandien Viktorijai – dvidešimt penkeri, ją drąsiai galima būtų pavadinti viena sėkmingiausių nuomonės formuotojų Lietuvoje.

Moters kuriamas turinys socialiniuose tinkluose kiekvieną savaitę peržiūrimas daugiau nei dvidešimt milijonų kartų, o kasdieniai nutikimai aptarinėjami ne tik smalsių moterų kompanijose, bet ir Viktorijos vardu pavadintuose forumuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (356)