Procesas taip užsitęsė dėl apribotų galimybių N. Paltinienės vyrui Arvydui Paltinui atvykti į Lietuvą. Na, o moters palaikai į mūsų šalį iš Vokietijos atgabenti gegužės pradžioje.

Ketvirtadienį „Delfi“ A. Peškaitis pranešė apie jau planuojamą A. Paltino skrydį.

„Arvydas Paltinas turėtų atvykti šį mėnesį. Kada tiksliai – dar neaišku. Tada ir bus paskelbta laidotuvių data. Žinoma tiek, kad laidotuvės tikrai įvyks iki šio mėnesio pabaigos“, – kalbėjo kunigas.

Anksčiau A. Peškaitis „Delfi“ buvo sakęs, jog kur urna laikoma iki šiol – žino tik N. Paltinienės artimieji.

„Palaikai jau Lietuvoje, bet kur urna yra laikoma – labai privatus dalykas. Artimieji tikrai nenori jokio viešumo, kol nebus paskelbta laidotuvių data. Pirmiausia į Lietuvą turi parvykti Arvydas iš Vokietijos ir jau tada bus galima galvoti apie datą, tačiau kol kas atvykti jis negali“, – pasakojo pašnekovas.

Delfi primena, kad N. Paltinienė mirė vasario 29-ąją Vokietijoje. Jos palaikai atguls Menininkų kalnelyje, Antakalnio kapinėse, Vilniuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)