Permainas A. Guogos gyvenime jį sekantys žmonės galėjo pastebėti dar praėjusių metų pabaigoje, kuomet mėnesį viešėdamas Tailande be žmonos jis ėmė laikytis griežtos ir prieštaringai vertinamos vandens dietos.

Gerokai sulieknėjęs ir besišypsantis verslininkas, esantis turtingiausių žmonių šimtuke, LNK spaudos pranešime tuomet teigė, kad pasitinka naują etapą. „Perkroviau savo gyvenimą ir save iš naujo“, – sakė jis.

Antanas Guoga su žmona Aiste

Kiek vėliau po šių kardinalių gyvenimo būdo pokyčių imta kalbėti ir apie galimai pasikeitusią padėtį A. Guogos bei jo žmonos santykiuose. Vis dažniau pasigirsdavo kalbų, kad pora atsidūrė ant skyrybų slenksčio.

Tokias kalbas girdėjo ir patys sutuoktiniai. Delfi susisiekus su A. Guoga, verslininkas susilaikė nuo plačių komentarų ir leido suprasti, kad jų santykiuose, kaip ir pas visus, būna visko.

„Nėra namų be dūmų, bet mūsų namuose gaisro nėra!“ – užtikrintai teigė jis.

Pasiteiravus, kodėl, jo manymu, tokios kalbos gimė apskritai, verslininkas padėkojo už klausimą ir išliko lakoniškas.

„Gal reikia paklausti tų žmonių, kurie įtarinėja? Linkėjimai iš Nidos! Gražios dienos!“ – palinkėjo jis.

„Viskas bus gerai“, – pridūrė pašnekovas.

Delfi susisiekė ir su A. Guogiene, kuri nuo plačių komentarų taip pat susilaikė ir kalbėjo dar kukliau nei jos vyras.

„Norėčiau atsiriboti nuo bet kokių komentarų. Antanas – viešas žmogus, jei jis jums pakomentavo, tai su juo geriau ir kalbėkite“, – teigė ji.

Delfi primena, kad A. Guoga ir A. Guogienė aukso žiedus sumainė beveik prieš šešerius metus Šv.Kazimiero bažnyčioje Vilniuje.

Po santuokos ceremonijos pora pabrėžė, kad norėjo sujungti savo gyvenimus prieš Dievą, todėl ir pasirinko santuoką be ikivedybinių sutarčių.

„Man svarbiausia buvo tai, kad mūsų šeima būtų be jokių ikivedybinių sutarčių. Su savo artimiausiu žmogumi gyvenime reikia dalintis viskuo. Todėl jei jau žengei tokį žingsnį, turi vienas iš kito priimti viską“, – tuomet sakė A. Guoga.

„Viską darėme iš meilės“, – vyrui pritarė žmona.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)