Žinoma moteris sulaukė žinutės, kurioje piktinamasi, kad tokiu būdu ji gali pastūmėti kitas merginas į valgymo sutrikimus.

„Nemanote, kad prisidėdama prie šios reklamos darote milžinišką įtaką jaunoms merginoms, nutiesdama kelią tiesiai į valgymo sutrikimus? Jūs esate liekna, esate nuostabi ir dar „metate svorį“? Retorinis klausimas. Su didele pagarba ne tik jums, bet ir kiekvienam moteriškam kūnui, kuriam su genais ne itin pasisekė“, – buvo rašoma žinutėje, kurios sulaukė žinoma šokėja.

Eglė prasitarė, kad ir pati savo gyvenime yra susidūrusi su valgymo sutrikimais bei ilgą laiką jai tenka kovoti su nepageidautinais kilogramais.

„Nesu liekna, šiuo metu esu net labai nemažai pasitaisiusi. Mano KMI rodo, kad atsikratyti bent keleto kilogramų būtų naudinga sveikatai. Kita vertus, nuotraukose atrodau kur kas lieknesnė, nes esu gan fotogeniška.

Be to, moku atsistoti ir nuotraukoms visada ieškau geresnio rakurso. Matyt, kol kas dar nepribrendau save mylėti tokią, kokia esu arba pateikti visiems savęs iš praščiausio kampo.

Bet tai jau požiūris. Visą suaugusiojo gyvenimą kovoju su svoriu, kuris labai kinta. Valgymo sutrikimų esu turėjusi ir pati, todėl labai kruopščiai galvoju, ką kalbu apie tai. O nevaldomas alkis, kurį šis preparatas turėtų padėti suvaldyti, irgi gali būti vienas iš valgymo sutrikimų“, – kalbėjo E. Straleckaitė.

Anksčiau kalbėdama su „Delfi“, Eglė savo svorį buvo palyginusi su gimtinės oru.

„Ne paslaptis, kad mano svoris yra toks pat nepastovus kaip ir Lietuvos oras. Aš labai tikiuosi, kad kada nors jis stabilizuosis. Tačiau reikia kalbėti ne apie skaičius, o tai, ką mes turime galvoje ir širdyje. Kai susitvarkome savo mąstymą, tuomet susitvarko ir išvaizda, svoris. Besilaukdama leidau sau tikrai daug daugiau ir greitai viskas susitvarkė, nekilo jokių problemų“, – sakė ji.

Anot pašnekovės, sportas ir judėjimas visada buvo jos gyvenime, tačiau teigė, kad ne formos jai gyvenime svarbiausia.

„Sudėtinga gyventi šalyje, kur yra daug gražių žmonių, turbūt todėl tai, kas yra laikoma nestandartu, yra nuskriaudžiama. Turėtume klausyti savęs ir tikėti savimi. Tuomet ir akys žibės. Yra daugybė dalykų, kuriuos turėtume savyje tobulinti. Kartais galima leisti sau pailsėti, leisti sau atsipalaiduoti, bet svarbu tai, kad žmogus jaustųsi harmoningai ir savęs nekankintų. Mūsų siekiamybė turėtų būti puiki savijauta, o ne mažas drabužių dydis“, – kalbėjo E. Straleckaitė.

Produktą, dėl kurio kilo diskusija, reklamuoja ne viena žinoma pramogų pasaulio atstovė. Tačiau „Delfi“ primena, kad specialistų atsiliepimai apie šį preparatą labai prieštaringi. Imantis bet kokios dietos būtina pasitarti su mitybos ekspertais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (106)