Tiesa, atlikėja prisipažino, jog važinėti keturračiais riedučiais iš tiesų mokosi ir pati, tačiau filmavimo metu į pagalbą pasitelkė dailųjį čiuožimą įvaldžiusią merginą.

„Kad ir kaip man patiko vakar dieną būti šaunuole, wow-kaip-tu-taip-greit-išmokai riedutininke. Roma per dieną nepasistato. Filmavimo dieną mes pasitelkėme kino magiją ir Ingos dailiojo čiuožimo sugebėjimus. Ji keturioliką metų tuo profesionaliai užsiiminėjo, o iš pačiūžų į riedučius įšoko tik prieš pat klipo filmavimą. Ji – tikra šaunuolė, ji nuostabiai šiltas žmogus, ji – mano dublerė šokio žingsneliuose, o aš – jos dublerė performance, vaizdo klipe. Dabar, kad jau paslaptis ir magija atskleista, aš toliau varau mokytis triukų su riedučiais”, – savo socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje rašo atlikėja Monique.

Delfi primena, kad mintis išleisti ne vieną vasaros singlą atlikėjai Monique kilo būtent per karantino laikotarpį. Vėliau vystant šią idėją gimė trilogijos konceptas, kurį atlikėja įgyvendina pirmą kartą.

„Manau, jog vasara negali apsiriboti viena istorija. Tai dinamiškas, nuotykių pilnas laikotarpis. Tikiu, kad kiekvienoje iš trilogijos dalių klausytojai suras ir savo vasaros epizodą“ – pranešime spaudai teigė Monique.

Pirmoji trilogijos dalis – L. A. pasakoja apie vietą pasaulyje, kuri kiekvienam atneša džiaugsmo, ramybės ir puikių akimirkų. Tai metaforiška kelionė į vietą, kurioje visada norėjai atsidurti. Specialiai šiai dainai nufilmuotas ir naujas vaizdo klipas. Jame Monique važinėja su keturračiais riedučiais ir atlieka įvairius triukus. Atlikėja pasakojo, kad tai nėra taip lengva, kaip gali pasirodyti iš šalies.

„Kai sugalvojome šią idėją viskas atrodė ganėtinai paprasta. Likus kiek daugiau nei savaitei iki klipo filmavimo pirmą kartą pabandžiau važiuoti riedučiais. Iškart supratau, jog reikės gerokai pasistengti“ – pasakojaožinoma atlikėja.

Klipą režisavo Indrė Juškutė, o choreografiją kūrė Šarūnas Kirdeikis. Antroji vasaros trilogijos dalis pasirodys liepos 1 d., trečioji – rugpjūčio 1 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)