Atradusi laisvo laiko Daina aplankė netoli Brightono gyvenančią draugę. Susitikusios bičiulės mėgavosi saulės voniomis ir sugalvojo įsiamžinti fotosesijoje pajūryje.

„Ten labai gražūs vaizdai. Mes į feisbuką dar nedėjome profesionalių kadrų, o ir tokių yra. Bendraudamos apie gyvenimą, ką reikia valgyti, kaip sportuoti ir kaip apskritai gyventi, mums gimė posakis – jeigu būsi per daug kūda, tai tu tapsi barakuda“, – nusijuokė moteris.

„Mes irgi mėtome akmenis į daržus, nes įprastai manoma, kad moteris turi atitikti kažkokias tobulas formas. Kodėl aš dalinuosi tokiomis nuotraukomis? Todėl, kad nematau tame jokios bėdos. Mano draugai vertina mano jaunatviškumą, kūno formas, jie mato tame ir seksualumo. Aš savęs nenurašau vien dėl to, kad man daugiau metų ar mano kūnas neatitinka kažkokių standartų. Tikrai dėl to nesirišiu skarelės ir nenešiosiu ilgų sijonų“, – sako Daina.

Nuotraukos, kuriose dainininkė pozuoja tik su maudymosi kostiumėliu jau spėjo sulaukti įvairių nuomonių – vieni moteriai rašo komplimentus, kiti teigia, kad tokios akimirkos turėtų likti privačiame fotoalbume.

„Taip, mes esame apkūnios, bet, visų pirma, esame moterys, kurios nori būti laimingos. Primityviai kalbant, dabar labai daug kas tobulina savo kūną: didina lūpas, krūtinę, koreguoja veido formas, nusisiurbia riebalus, o mes esame už natūralumą. Moterys dažnai sako, kad pas plastikos chirurgą eina dėl savęs, tačiau aš tuo netikiu. Nemeluokite nei pačios sau, nei kitiems – juk viskas daroma dėl kitų nuomonės, dėmesio, ką pagalvos aplinkiniai ar priešinga lytis. Kažkodėl galvojama, kad po tokių procedūrų ar operacijų moterys jau bus idealios. Tai beprotiškas kultas. O mes su mano bičiule skatiname moteris būti laimingomis, kokios jos yra“, – tikina pašnekovė.

„Aš savo formų tikrai nebijau“, – pabrėžia ji.

Karantino metu Daina taip pat spėjo sukurti dvi dainas – abi jos apie meilę. O ar jos širdis užimta? Dainininkė šį faktą nutyli.

„Tikrai sulaukiu daug dėmesio. Turiu populiarumą vyrų tarpe ir tai jokia paslaptis. O ar mano širdis laisva, ar ne – negaliu pasakyti“, – paslaptingai sakė moteris.

„Klaidinga manyti, kad tik lieknos moterys sulaukia vyrų dėmesio“, – priduria Daina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (345)