Nors šiuo metu komentaras, kuriame atviru tekstu grasinama mirtimi, po Mios įrašu jau yra ištrintas, tačiau moteris spėjo jį užfiksuoti.

„Nežinau – kaip reaguoti į tokius pareiškimus? Prieš tai ji mane terorizavo SMS’ais... užblokavau SMS, dabar randu savo oficialiame puslapyje jos paliktas tokias žinutes. Ir taip jau metus laiko. Truputį jau darosi nejauku dėl tokio ligoto žmogaus”, – savo „Facebook“ paskyroje rašo Mia.

Žinoma moteris neslepia, jog viskas prasidėjo dar gerokai anksčiau.

„O viskas prasidėjo štai nuo ko. Ji atsiunčia man foto, kuri daryta LRT televizijoje, kur vyko kažkoks filmavimas. Nuotraukoje pozuoju aš ir kažkoks vyriškis, kurio aš nė nepažįstu. Bet matau, kad apsirengęs taip, lyg būtų kažkokio choro dalyvis. Ji manęs klausia, ar aš jį pažįstu, ar susitikinėju su juo? Tai tikrai ne tas vyras, su kuriuo eičiau į pasimatymą. Gražiai atrašiau, bet ji man ir toliau nedavė ramybės. Kiek laiko tiesiog nebekreipiau dėmesio į jos SMS, kol galiausiai, kiek pamenu, užblokavau SMS’us, – pripažįsta atlikėja. – O dabar vėl atsibudo, kaip erkė po žiemos miego. Šiaip malonumo tikrai nejaučiu skaitydama tai, o ir šiaip, gal jau laikas į policiją kreiptis? Kaip jūs pasielgtumėte mano vietoje? P.S. Tuo labiau, kad visai neseniai, prieš kokį gerą pusmetį, buvo atsukti visi mašinos ratai. Autoservise labai jau nesikuklindamas ir visai negąsdindamas darbuotojas pranešė: „Mia, nenoriu nieko blogo sakyti, bet kažkas tikrai jums linki mirties“. Kai pagalvoji, visai nejuokinga”.

Delfi susisiekus su žinoma atlikėja, ši teigė, jog tai – jau ne pirmasis šios moters tokio pobūdžio grasinimas.

„Po pirmosios žinutės nekreipiau dėmesio. Vėliau sulaukiau daugiau nemalonaus pobūdžio pranešimu. Pastebėjau, jog toji moteris dažnai keičia savo slapyvardžius, socialiniuose tinkluose pasivadina vis kitu vardu. O galiausiai kažkas atsitiko mano automobiliui – anksčiau puikiai man tarnavusiam automobiliui buvo atsukti visi ratai. Tiesa, nežinau, ar čia galima sutapatinti, tačiau toks įvykis tikrai buvo“, – sako Mia.

Žinoma atlikėja atskleidė, jog žada kreiptis į teisėsaugą.

„Man iš tiesų jau darosi nejauku, todėl tikrai pasikonsultuosiu su teisininku. Anksčiau dėl visų šių dalykų niekur nesikreipiau, nes apskritai nesu linkusi vos kas, iškart bėgti į policiją. Tačiau dabar atėjo laikas“,– Delfi prisipažįsta Mia.


Po kelių valandų su Delfi susisiekusi atlikėja teigė atpažinusi moterį, siuntusią jai grasinančias žinutės. Pasak atlikėjos, ji – vieno geriausių Lietuvos neurologų dukra.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (134)