Sveiką mitybą ir aktyvų gyvenimo būdą propaguojanti pora pastaruoju metu gyvena kiek kitaip – jų dienos ritmą ėmė diktuoti vos pirmąjį mėnesį skaičiuojanti dukrelė.

Socialiniuose tinkluose aktyvūs tėvai praėjus pirmosioms savaitėms po gimdymo ėmė dalintis savo vaikelio nuotraukomis. Trenerių darbą bei patarimus sekantys gerbėjai buvo pradžiuginti išvydę ir pasikeitusią šeimos kasdienybę.

Poros paskyrose vis dažniau vietos atsiranda ne tik sveikatai naudingiems įrašams, o ir jų dukrelės nuotraukoms, kuriomis jiedu dalijasi ir su Delfi skaitytojais. Vieni kadrai atlikti asmeniniais telefonais, kitiems pora pasitelkė profesionalią fotografę.

Pirmieji mažylės kadrai akimirksniu sulaukė poros sekėjų pagyrų. Dalis komentatorių pastebėjo, kad vos gimusi Adriana turi tankius ir tamsius plaukus.

„O jau plaukų grožis“, – komplimentą skyrė viena moteris.

„Kiek plaukučių“, – jai antrino kita.

Tiesa, sporto trenerė net ir gimus vaikeliui neapleido savo sekėjų, su kuriais dalinasi sporto bei mitybos patarimais.

„Labai džiaugiuosi, kad nėštumas buvo toks lengvas. Manęs niekada nepykino rytais. Niekada neskaudėjo nugaros. Treniravausi iki 38-os nėštumo savaitės. Nekankino potraukis netinkamam maistui. Iki paskutinės dienos gerai miegojau. Nepriaugau daug svorio. Visa tai yra sveikos subalansuotos mitybos ir reguliaraus fizinio aktyvumo dėka. Aš valgau pakankamai ir nepersitreniruoju. Tai yra balansas“, – socialiniuose tinkluose dalijosi moteris.

„Dabar žiūriu į savo dukrytę ir galvoju: kaip greitai prabėgo tie 9 nėštumo mėnesiai“, – pridūrė Ilka.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)