Dažnai svetur keliaujantys ir užsienyje retkarčiais gyvenantys sužadėtiniai su dukra galiausiai ramybę rado sostinėje. Ir nors pora neatmeta galimybės ateityje kelti sparnus iš Lietuvos, jie gimtinėje kurį laiką žada pasilikti.

„Netrukus Nicole pradės lankyti darželį. Darbo dienomis ji bus jame, o savaitgalius leisime visi kartu su šeima“, – pasakojo mažylės mama.

Renginio akimirka

„Tačiau įsivaizduoju savo dukrą keliant sparnus iš Lietuvos, nes užsienyje yra daugiau galimybių. Tikiu, kad baigus universitetą svetur atsiveria tolimesni platūs vandenys. O savo vaikui linkėčiau visko, kas yra geriausia, tad manau, kad jos ateityje laukia užsienis, juolab kad ilgą laiką gyvenome Kanuose“, – Delfi pridūrė pašnekovė.

Pokyčiai motinystės ir gyvenamosios vietos srityse – ne vieninteliai. D. Bunkus su verslo partneriu iš Monako neseniai įsigijo naują verslą – Gedimino prospekte esančią maisto halę „Gastronomas Food Hall“. Šioje netrukus naujai atkurtoje vietoje darbuosis ir Viktorija, ji rūpinsis reklama.

Be to, pora šiuo gana sudėtingu laikotarpiu ėmėsi ir dar vienos naujos veiklos – atidarė elektroninę parduotuvę „Dress like VS“.

„Žinote, kuo daugiau imiesi daryti, tuo daugiau viską suspėji ir geriau sekasi. Turėdamas daug darbų ir pats nepajunti, kaip bėga laikas, tačiau rezultatai akivaizdūs. Būtent jie skatina nesustoti. Svarbiausia, kad būtų noro, o jo tikrai yra“, – pasakoja pašnekovė.

Daugiau apie du naujus poros verslus galite skaityti paspaudę čia.

Delfi primena, kad D. Bunkus ir V. Siegel susižadėjo 2017 m. vasarį, po kiek ilgiau nei pusmetį trukusios romantiškos draugystės. Praėjus metams pora jau sūpavo bendrą kūdikį.

Kiek paaugus dukrelei pora persikraustė gyventi į Kanus, ten gyveno pastaruosius porą metų. Tiesa, tėvynės jiedu nepamiršdavo – čia retkarčiais grįždavo; atsiradus naujiems verslams šeimos Lietuvoje laukia naujas etapas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (630)