Nors karantino laikotarpis daugeliui verslų turėjo neigiamas pasekmes, V. Siegel ir jos sužadėtinis D. Bunkus yra linkę rizikuoti. Pašnekovė Delfi sakė, kad net ir krizės metu galima rasti naujų idėjų verslui.

„Mums viskas atvirkščiai. Mes su Danieliumi tiek planų esame sugalvoję! Tiesą sakant, dabar mums buvo kaip tik palankus metas tokiems pokyčiams, kadangi dabar yra visiškai kitokios kainos“, – tikino Viktorija.

Su reklamos užsakovais socialiniuose tinkluose dirbanti moteris tikina, kad pastaruoju metu jos instagrame turėtų atsirasti ir akimirkos iš šeimos verslo.

„Manau, dažnokai ten apsilankysiu, – šypteli ji. – Tiesą sakant, manau, kad apskritai šiame versle pritaikysiu reklamoje įgytas žinias, kaip bendrauti su užsakovais ir pan. Nesvarbu, ar vyras imasi verslo, ar moteris – poroje svarbu pagalba vienas kitam. Dvi galvos visada geriau, juk norisi pasitarti.“

Pora šiuo gana sudėtingu laikotarpiu ėmėsi dviejų naujų verslų – įsigijo ne tik Vilniaus centre esančią maisto halę, bet ir atidarė elektroninę parduotuvę „Dress like VS“.

„Jau dabar turiu nemažai klienčių, kurios seka kiekvieną naują prekę. Jos džiaugiasi, ypač moterys gyvenančios užsienyje, kad viskas yra vienoje vietoje ir joms nereikia visko užsisakyti iš kelių skirtingų el. parduotuvių. Mano vardo parduotuvė parduoda tas prekes, kurias aš pati asmeniškai naudoju ar nešioju – viskas, kas buvo išbandyta ne vieną ir ne du mėnesius“, – tikina pašnekovė.

Naujas etapas maitinimo verslo srityje Viktorijos negąsdina, kadangi kartu su Danieliumi maisto halę valdys ir jo kolega.

„Danielius verslo ėmėsi ne vienas, o su verslo partneriu iš Monako, todėl halėje bus daug skirtingų virtuvių, restoranų, bus ir vyninė. Tikrai ši vieta dar plėsis. Per rugpjūčio mėnesį planuojame visiškai pakeisti interjerą ir atsidaryti naujai“, – pasakoja Viktorija.

„Žinote, kuo daugiau imiesi daryti, tuo daugiau viską suspėji ir geriau sekasi. Turint daug darbų ir pats nepajunti, kaip bėga laikas, tačiau rezultatai kalba patys už save. Būtent jie skatina nesustoti. Svarbiausia, kad būtų noro, o jo tikrai yra“, – priduria pašnekovė.

Delfi primena, jog bene didžiausia maisto halė „Gastronomas Food Hall“, esanti sostinės širdyje, duris pravėrė praėjusių metų lapkritį.

Čia, kur dabar veikia ši maisto halė, dar XX a. pradžioje sostinės gyventojų ir miesto svečių dėmesį traukė prabangusis „Bristolio“ viešbutis, tapęs to meto kultūros, pramogų bei gastronomijos centru. Praėjusio amžiaus pabaigoje čia veikė ir legendinis „Vilniaus centrinis gastronomas“, o visai neseniai ši vieta Gedimino pr. atgimė naujais atspalviais.

„Gastronomas Food Hall“ įkūrėja Evelina Labanauskienė pasakojo, kad idėja atverti naujos, daugiau nei 1000 kv. metrų erdvėse įsikūrusios, maisto halės duris kilo pažinus ne iki galo užpildytą nišą.

„Pajutome, kad Vilniuje vis dar trūksta gastronominės erdvės, suteikiančios galimybę maistu mėgautis tiek jauniems, tiek vyresnio amžiaus žmonėms, šeimoms su mažyliais ar draugų kompanijoms“, – anksčiau teigė E. Labanauskienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (233)