„Nuveiktas didelis darbas. Jį galite matyti meniu nuotraukose. „Ketch Up“ atsidaro Vilniuje, Vilniaus gatvėje. Mūsų pagrindinė žinutė yra maistas ir jo kokybė“, – instagrame sako E. Dragūnas.

Dainininkas priduria, kad naujoji vieta skirta „tiems, kurie prisižiūri save, kurie mėgsta gerai atrodyti, gerai jaustis, kadangi maistas tiesiogiai daro įtaka mūsų nuotaikai, savijautai“.

Restoranas "Ketch Up" Vilniuje

„Kokybė ne tik muzikoje ar šou, bet ir šioje srityje. Mes surinkome stiprią, gerą komandą tam, kad pamalonintume, nustebintume jus. Ateikite, įvertinkite, valgykite, būkite laimingi ir sveiki“, – kvietė „Sel“ lyderis.

Delfi susisiekus su dainininku, šis apie naują verslo nišą nedaugžodžiavo.

„Esu tik dalis šio sumanymo, – prisipažino jis. – Idėja tokia, kad žmonės valgytų skaniai ir sveikai. Norėjau prisidėti prie to, nes kartais atrodo, kad valgome bet ką, net nežiūrėdami. Kadangi žmonės ne visada pagalvoja, mes pagalvojome už juos. Norime, kad dėmesys būtų koncentruojamas ne į riebalus, sukeliančius insultą. Žinutė visiems – galima valgyti skaniai ir sveikai.“

„Mano pagrindinis verslas – muzika. Net ne verslas, o meilė. O restoranas priklauso tinklui, kuris yra ir Dubajuje, ir Maskvoje“, – pridūrė atlikėjas.

Pasiteiravus, koks jo indėlis restorano atidaryme ir ar jam priklauso bent dalis šio verslo, Egidijus atskleidė, kad prie šio sumanymo prisidėjo reklama ir pinigais.

„Taip, čia yra dalis mano“, – patvirtino jis.

Restoranas "Ketch Up" Vilniuje

„Aš prisidėjau finansais ir reklama, kad žmonės žinotų. Nepergyvenkite, aš tikrai negaminsiu. Gal kažkada. Vis siūlau būtinai įtraukti tam tikrus maisto pasirinkimus. Pavyzdžiui, labai noriu šaltibarščių. Jie turėtų būti tokie skanūs, kaip mano mamos, nes šaltibarščių Lietuvoje yra daug, bet ne visi juos teisingai gamina. Su laiku bus pristatytas ir šis reikalas, o kol kas per daug nenoriu visko reklamuoti. Mano požiūris į tai ne kaip į biznį, o malonų laisvalaikį šalia, žmonių gerovę“, – tikino dainininkas.

Perklausus, ar jis yra restorano Vilniaus centre dalininkas, dainininkas atsakė: „Taip. Tai nebus tik savaitei, bus išlaikytas lygis. Užsukit ir patys įvertinsit. Niekur nesireklamuojam, net nežinau, ar pats dalyvausiu atidaryme. Net nedarome kažkokios šventės, esmė – norisi sveikos visuomenės“.

Paklausus, ar nebaisu nerti į rizikingą restoranų verslą, juolab, karantino metu, Egidijus patikino, kad jo iššūkiai nebaugina.

„Nebaisu, nes aš turiu vieną tokį įsitikimą, kad kai tu prie darbo eini su didele meile, su noru, tai visada viskas išeina. Aš tikrai nesu virėjas, tam yra profesionalai, kurie tuo užsiima“, – pasakojo jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (307)