„Koncertų visada tai būdavo, tai nebūdavo. Kai buvau „duobėje“, aš ir pati neatvykdavau į koncertus, o paskui jau manęs ir nereikėjo, – pasakoja Džordana, – Buvo sunkus laikas – įlindau į skolas, dalyvavau „Akvariume“, išvykau į Ameriką, o grįžusi sutikau Elegijų. Dievas atsiuntė žmogų, kad mane, galų gale, vestų teisingu keliu, nes buvo gana to „marmalo“. Kai pradėjau gyventi su Elegijumi, mes niekada neturėjome krizės, kad ir kaip sunku buvo.“

Džordana pirmą kartą taip atvirai papasakojo apie santykius su sutuoktiniu ir savo vadybininku.

„Elegijus keliasi anksti – jis vyturys. Nuvažiuoja į koncerto salę, pasidomi, kaip vyksta pasiruošimo darbai ir apie 14 val. iš restorano man atveža pietus – labiausiai mėgstu antį. Aš pavalgau ir pradedu ruoštis koncertui“, – paklausta apie koncertinę rutiną atviravo Džordana.

Atlikėja papasakojo, kad juodu su Elegijumi gyvena skirtingu dienos ritmu.

„Jis be galo anksti eina miegoti... Tad karantinas mums tikrai nepamaišė. Elegijus žino, kad aš miegu labai jautriai, tad niekada neužeina į miegamąjį, kai miegu, nes bijo sutrukdyti. Sako: „Rankeną paklibinsiu, tu prabusi ir paskui niekaip neužmigsi“.

Pamenu, vieną kartą grįžtu iš grožio salono ir girdžiu, kaip jis patyliukais derina reikalus. Juk manęs nebuvo namuose! Aš garsiai per duris įeinu apie 22 valanda vakaro ir galvoju – kaip taip nepažiūrėti, kad žmonos nėra namie? Jis teisinasi: „Aš galvojau, kad miegi“, – atviravo Džordana.

Atlikėja papasakojo ir apie siurprizą, kurį surengė Elegijui, išspręsdama jųdviejų skirtingo dienos ritmo klausimą.

„Ilgai žiūriu visokias laidas, kuičiuosi spintoje, paklausau muzikos, filmą pažiūriu. Kadangi Elegijus negali pakęsti televizijos, o televizorius miegamajame – per visą sieną, kai jis buvo išvykęs į Islandiją, aš jam surengiau staigmeną – įrengiau tokį poilsio-darbo kambarį. Jis ten užmiega, o maždaug apie 4 val. ryto aš jį atsivedu į miegamąjį. Jis vėl ramiai užmiega, o aš dar paskaitau ir apie 6 val. einu miegoti. Bet iš tiesų, jeigu mane prikeltų vidury nakties – būtų ragas“, – atviravo Džordana.

Beje, užsiminusi apie pomėgį apžiūrėti turimą garderobą, dainininkė prasitarė, kad jos drabužinės dydis – didesnis nei 20 kv. metrų.

Džordana interviu metu pasidžiaugė ir tuo, kad jau dešimtmetį neatšaukė nė vieno koncerto, tačiau prisiminė vieną itin svarbų atvejį, kai pasirodymas neįvyko išsvajotoje šalyje.

„Neblaivybės laikais aš ir į Kanadą neišskridau. Labai svajojau. Bet gi nugalėjo...“ – jautriai kalbėjo Džordana ir sakė, kad iki šiol neįgyvendino svajonės pamatyti Niagaros krioklius.

Vedėjas M. Katleris pasiteiravo, kuris karjeros laikmetis Džordanai įsiminė labiausiai. Moteris neslėpė, kad vienas skaudžiausių buvo laikas, kai prarado savo kūdikį.

Paskui vėl prasidėjo Džordanos karjeros pakilimo metai – ji laimėjo realybės šou „Akvariumas“. Tuomet žvaigždei buvo 33-eji.

Laidos „Kitokie pasikalbėjimai“ vedėjas M. Katleris pastebėjo, kad tuomet atlikėja turėjo itin liekną figūrą.

Paklausta, ar tuomet sportavo, Džordana atsakė: „Svėriau apie 38 kg, bet aš ir dabar galėčiau pasigalynėti su dvidešimtmetėmis. Galėsiu parodyti grimo kambaryje“.

Kad dainininkė nemelavo, byloja ši nuotrauka:

Džordana Butkutė laidoje "Kitokie pasikalbėjimai"

Kai laimėjo realybės šou, moteris pasakojo nenorėjusi sugrįžti namo ir paprašiusi stikliniame būste pabūti dar bent parą. Priežastis – namie jos laukęs buvęs mylimasis Sergejus Gorbonas. Jųdviejų draugystė buvo apipinta skandalais.

„Aš nenorėjau važiuoti namo. Tuo metu pas tą žmogų aš nenorėjau važiuoti namo. Norėjau pasidžiaugti ta euforija ir žinojau, jog, kai grįšiu namo, visas džiaugsmas pasibaigs“, – atviravo moteris ir pokalbio pabaigoje dar kartą užsiminė negalėjusi grįžti į tą pačią aplinką.

Ji pasakojo tuomet gavusi gyvenimo dovaną – pažintį su Elegijumi, atvedusį ją į naują, teisingą gyvenimą.

Džordana taip pat juokavo laikanti nuoskaudą, kad niekuomet per savo karjerą nebuvo sulaukusi jokio apdovanojimo – nei dėl atliekamos muzikos, nei dėl išvaizdos.

„Ir Atlanta, ir Riaubiškytė buvo seksualiausios. O mane ir seks bomba vienu metu vadino – niekas neįvertino“, – kalbėjo Džordana.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (234)