Atlikėjos galvoje kyla ne tik muzikinės idėjos – nors, pasak Monikos, išvaizdos pokyčiai yra glaudžiai susiję su muzika.

„Tiesą sakant, plaukų pokyčiai tikrai nebuvo nulemti karantino. Plaukai yra visiškai susiję su mano muzikine veikla. Kai aš sugalvoju kažką visiškai kitokio muzikoje, tai ir plaukai natūraliai keičiasi. Taip, tai susiję su netrukus klausytojus pasieksiančiomis muzikinėmis naujienomis“, – apie ateities planus užsimena atlikėja Monique.

Atlikėja Monique

„Idėjų autorė esu aš pati, – juokiasi M. Pundziūtė. – Niekas tikrai už mane nenusprendžia, kokia bus plaukų spalva arba kirpimas. Mano plaukai niekam nėra tokie įdomūs, kaip man. O idėjos, pastebėjau, aplanko natūraliai. Tiesą sakant, aš net negalvoju! Viskas vyksta labai organiškai – kaip ir šį kartą.”

Monika teigia, jog šią plaukų pasikeitimo idėją sugalvojo dar prieš karantiną.

„Girdėjau, kad toks dažymas padeda kontūruoti veidą – šviesi spalva priekyje, o gale – kiek tamsesnė. Norėjau atkurti natūralią plaukų spalvą, todėl prieky palikau šviesų, blondinišką atspalvį“, – pasakoja Monique.

Nemažai plaukų atspalvių jau išbandžiusi mergina teigia nebijanti pokyčių, atvirkščiai – būnant grožio salone jai kyla malonūs šiurpuliukai.

„Pokyčių nebijau, atvirkščiai – sėdint kėdėje atsiranda šioks toks adrenalinas. Man nebaisu, kad netiks, nes tai yra tik plaukai. Visą laiką tą sakau. Juos galima laisvai pakeisti“, – įsitikinusi žinoma atlikėja.

Atlikėja Monique

Atlikėja neslepia, jog yra buvę ir tokių situaciją, kai plaukai buvo itin nualinti, todėl dabar Monika jiems skiria ypatingą priežiūrą.

„Po plaukų dažymo mėlyna spalva teko kirpti plaukus trumpai. Tačiau dabar tinkamai juos prižiūriu, problemų tikrai nekyla“, – pasakoja nauju įvaizdžiu gerbėjus nustebinusi M. Pundziūtė-Monique.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)