Žinoma atlikėja teigia, jog naują tatuiruotę planavo pasidaryti dar prieš karantiną – buvo netgi užsirašiusi pas meistrą.

„Šiaip jos labai nesureikšminu, tai tik dar viena nauja tatuiruotė. Tad šioje vietoje drastiškų pokyčių nebuvo“, – sako Iglė.

O plaukų išvaizdą mergina keičia jau ne pirmą kartą – Iglė yra buvusi ir šviesiaplaukė, taip pat buvo iki pečių patrumpinusi plaukus.

„Kažkokiu laikotarpiu kiekvienai merginai reikia pokyčių ir dažniausiai tai būna pakeista šukuosena. Viską gerai apmąsčiau, prieš tai net trejus metus stebėjau, kaip greitai auga mano plaukai. Baimės tikrai nejutau. Be to, mano kirpėja Lina moka nuraminti ir pagirti“, – teigia Delfi pašnekovė.


Mergina prisipažįsta, jog ne visi išvaizdos pokyčiai buvo vykę – štai šviesi plaukų spalva Iglei nepatiko.

„Ir nesvarbu, ar plaukai buvo ilgesni, ar trumpesni – tuo metu buvau nepatraukli sau. O didžiausias šokas gerąja prasme buvo tada, kai nusiėmiau breketus. Mano dantys tapo tokie lygūs ir tiesūs!“, – džiaugiasi „X faktoriaus“ nugalėtoja.

Kalbėdama apie grožio puoselėjimą Iglė atvirauja – mergina teigia, jog pamilo save be makiažo, todėl stengiasi veido neapkrauti.

„Šiuo metu nemėgstu daug dažytis. Taip pat artėja vasara, norisi įdegti veido odą. Nesidažiau ir per karantiną. Labai prižiūriu plaukus, kad jie nebūtų riebaluoti, noriu, kad blizgėtų, gražiai kristų, o turint trumpus plaukus tai padaryti tapo paprasčiau“, – sako I. Bernotaitytė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (103)