Simonnos slapyvardžiu prisistatanti lietuvaitė išskirtinio dėmesio sulaukė po to, kai JAV buvo pristatytas trumpametražis filmas „Roboto romanas“, kuriame ji atliko pagrindinį vaidmenį.

„Dėl mano akivaizdaus ir beprecedenčio akiplėšiškumo turime puikią galimybę žvilgtelėti į garsios lietuvių dainininkės ir aktorės Simonos Milinytės holivudinį debiutą, pagrindinėje trumpametražio filmo „Roboto Romanas“ rolėje.

Dėl, manau, savaime suprantamų priežasčių, pasidalinti su jumis pilno filmo nuoroda aš negaliu. „Robot Romance“ buvo atsiųstas tiesiogiai man, kad galėčiau jį apžvelgti, na, o, ar jūs dėl to kažką prarandate – patys spręskite iš pirmosios filmo recenzijos (beveik) mano kanale“, – vaizdo įrašą savo „Youtube“ paskyroje aprašė Paul De Miko.

Pats paprašęs režisieriaus atsiųsti filmą, Paulius pasidomėjo ir apdovanojimais, kuriuos kūrinys jau spėjo pelnyti. Sąraše – „Trumpametražio filmo“ apdovanojimai „Virgin Spring Cinefest“ (Mergelės filmų festivalyje, liet.), vykstančiame Indijoje, Kolkatoje, ir „Druk International Film Festival“ (Tarptautiniame Druk filmų festivalyje, liet.), vykstančiame Paro mieste, Butano valstybėje.

Prieš pristatydamas minėtą filmą, Paulius apžvelgė ir kitus Simonos pasiekimus: itin anksti pradėtą karjerą, vaidmenis lietuviškuose serialuose, darbą radijuje, pasirodymą nacionalinėje atrankoje į „Euroviziją“ ir veiklą socialiniuose tinkluose.

Nors S. Milinytė instagrame prasitarė, kad sulaukė ne vienos gerbėjo žinutės apie tai, kad Paulius neva pašaipiai pažvelgė į jos veiklą, aktorė paaiškino, kad pastebėjimai vaizdo įraše jos nė kiek neįžeidė.

„Jokia kova čia tikrai nevyksta. Nerašykite ir nesiųskite nuorodos, kurdami dramas. Paulius yra jėga, jo vaizdo įrašai tikrai smagūs ir dėl to nesijaučiu blogai“, – kalbėjo atlikėja.

Simona sakė, kad pati daug bendrauja su vaizdo įrašo autoriumi.

„Čia viskas yra šou. Mes esame šoumenai ir tai yra šou verslas. Darome, ką reikia, – kalbėjo Simona. – Visi gi bajerius suprantame, visi esame jauni, ne pensininkai. Štai tie visi pamokslautojai – jie yra pensininkai. Šou yra šou. Mes visi esame šoumenai“.

Paul De Miko pastebėjimus pamatysite čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (130)