„Pamenu, mokiausi važiuoti dviračiu. Per pusę Antakalnio 99 namo kiemo jis bėgo šalia, padėjo laikyti pusiausvyrą, sakė „Tu tik mink ir važiuosi“. Myniau. Pradėjau riedėti be pagalbos. Taip ir išmokau. Tiesa, matyt, iš to noro greičiau išmokti važiuoti, praklausiau, kai buvo pasakojama apie stabdžius. Tai turėjau suprasti pats, kai jau buvau numynęs pusę kiemo ir priekyje laukė medis. Pyliau kaip reikiant, bet dabar užtat žinau, kokie svarbūs dviračiui yra stabdžiai.

Taip ir lydėjo mane: palaikydamas, patardamas, pasitikėdamas. Su nuotykiais, nepamirštamomis patirtimis. Dabar yra ką prisiminti. Geri laikai buvo.

Vytautas Kernagis su sūnumi

Su gimtadieniu“, – jautriai feisbuke savo tėtį sveikino V. Kernagis jaunesnysis.

Legendinio dainininko sūnus taip pat pasidalino archyviniu kadru iš šeimos albumo. Tokiu pat pavyzdžiu pasekė ir E. Kernagytė.

„Sode mudu susėsdavom ant akmenų ir stebėdavom tyliai smilkstančius, ką tik mūsų sugrėbtus lapus. Nieko nekalbėdami, nes nereikėjo. Nes taip gera tiesiog būti kartu.

Šiandien keliu akis į dangų dėkodama už tai, kiek gero būta. Kaip pasiilgau... Su gimtadieniu!“ – tėtį sveikino dukra.

Eglė Kernagytė su tėčiu Vytautu Kernagiu
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)