„Gegužės 11-ąją man suėjo 32-eji metai. Ilgai galvojau, ką norėčiau čia palikti. Prisipažinsiu, padariau krūvą nuotraukų ir pan. Aš noriu būti tokia, kokia esu“, – savo įrašą socialiniame tinkle pradėjo aktorė.

„Metus noriu pradėti nuo dėkingumo artimiausiems. Aš kiekvieną dieną bendrauju su jumis ir jūs visi tikrai žinote, kaip aš jus myliu! Mano gyvenime nėra atsitiktinių žmonių, todėl nė vienas iš jų nelieka be dėmesio.

Toliau noriu padėkoti tiems, kurie paliko mano gyvenimą. Tarsi nutraukė draugystę ir bendravimą. Galbūt tai buvo abipusis ryšys, bet jis atnešė dar daugiau džiaugsmo į mano gyvenimą, jūsų dėka tapau (kaip man atrodo ir tikriausiai tik atrodo) išmintingesnė. Jūs esate mano mokytojai. <...>. Aš tai vertinu. Ir vis tiek jus myliu.

Aš dar labiau esu dėkinga tiems, kurie grįžo į mano gyvenimą. Jūs taip pat žinote, kas esate. Ir man jūsų buvimas yra beprotiškai svarbus“, – tikino aktorė.

„Aš aiškiai supratau, kad jei priimi viską taip, kaip yra, sutari ir paleidi – jūs būtinai atsigausite. Triskart stipresni. Esu dėkinga visatai už tai, ką turiu.

Ir esu dėkinga visiems, kad tai, kas nereikalinga – pašalinama iš mano gyvenimo. Linkiu visiems perskaityti ženklus, mylėti ir būti mylimiems. Koks dėkingas laikas užpildyti sielą. Aš tai vertinu. Ir jūs vertinkite, kad ir kaip būtų sunku“, – skelbė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (96)