„Delfi“ susisiekus su R. Aleksandrovičiumi jis papasakojo, kad mama šiuo metu gyveno Vilniuje, nuomojosi butą. Čia ir buvo aptiktas jos kūnas.

„Dabar dar sudėtinga komentuoti. Laidotuvių reikalus tvarkys, ko gero, savivaldybė, o aš net nežinau, kuriame mieste ji buvo priregistruota... Informaciją dar tikslina, kol kas ir pats nieko nežinau“, – komentavo Radži.

Su savo biologine mama dainininkas pastaruoju laikotarpiu visiškai nebendravo, tad ir mirties priežasties tiksliai įvardyti negali.

„Greičiausiai ji dar vis vartojo... Galbūt dėl to ir sustojo širdis. Aš tiksliai nežinau, dar vyks tyrimas. Esmė, kad jos nėra, ir viskas“, – komentavo atlikėjas.

Apie netektį dainininkas sužinojo iš policijos. Pareigūnams atlikėjas nurodė laidojimo ceremonijos reikalais neapsiimsiąs.

Delfi primena, kad Radži santykiai su biologine mama buvo įtempti.

Atlikėjas ir anksčiau yra sakęs, kad su savo motina nebendrauja, – jį užaugino globėja iš Panevėžio.

R. Aleksandrovič pusę savo gyvenimo yra praleidusi už grotų, čia ji pagimdė sūnų.

„Gyvenime padariau tiek klaidų, kad jų suskaičiuoti jau nebepajėgiu. Mano visas gyvenimas – vienos klaidos“, – anksčiau žurnalistams yra sakiusi moteris.

Ši netektis Radži gyvenime – ne pirmoji. 2015-aisiais mirė atlikėjo tėvas Radži Aleksandrovičius vyresnysis, o kitąmet – jo senelis Viktoras Christovas, su kuriuo dainininkas palaikė šiltą ryšį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (335)