Socialiniame tinkle „Facebook“ Jurga pasidžiaugė pavykusia staigmena ir pasidalijo smagiu vaizdo įrašu.

„Štai, kas man atėmė žadą kelioms dienoms! Todėl turiu visų atsiprašyti, kad neatsakiau į skambučius ir į Jūsų sveikinimus!”, – pasidžiaugė J. Anusauskienė ir dėkojo savo vaikams bei artimiesiems.

Vaizdo įraše matyti, kaip Jurga sėdi prie kompiuterio ir virtualiai bendrauja su už Atlanto gyvenančia dukra Evelina Young bei jos vyru Adamu, taip pat vyresniuoju sūnumi Mindaugu. Tuo tarpu fotomenininkės kieme vyksta veiksmas – dėliojamos didžiulės raidės, iš kurių netrukus bus sudėtas užrašas „Mama, su gimtadieniu“. Pro langą matyti prie kambario, kuriame sėdi moteris, lango besileidžiantis dronas su dovana.

„O jezau, chebra“, – girdisi džiugus Jurgos balsas. Tuomet moteris atidaro langą ir prieš akis išvysta kieme ant grindinio išdėliotą užrašą. Virtualiai vykusiame gimtadienyje neapsieita ir be kitų dovanų, kurias Jurga rado už durų.

Daugiau smagių emocijų ir šventės akimirkų galite pamatyti čia.

Visai neseniai Jurga Delfi pasakojo, jog net ir karantino metu turi daugybę veiklos bei darbų.

„Aplinkybės lėmė, jog darbo šiuo metu turiu labai daug. Bendradarbiauju su „Baltic Actors” aktorių agentūra – prieš karantiną fotografavau žinomus Lietuvos aktorius, vėliau gavau pasiūlymą koordinuoti agentūros komunikacijos veiklą. Ko gero, pirmą kartą susidūriau su fotografijos sritimi, kai nuo mano padarytos nuotraukos priklauso kitų žmonių likimas – ar pažiūrėjęs į nuotrauką atrankų režisierius pakvies aktorių į tolimesnę atranką, ar ne. Man šis darbas labai įdomus. Supratusi atsakomybę išsyk jam pajaučiau aistrą ir azartą. Gilinuosi į detales, įvertinu ir analizuoju rinką, visgi tai man yra nauja sritis“, – džiaugsmo neslėpė Jurga.

Žinoma moteris sakė jaučianti, jog šie metai, nepaisant karantino, jai bus labai svarbūs. Su sūnumi ir augintiniu dienas leidžianti Jurga teigė greitai persiorientavusi į kitokią rutiną ir pripažino, kad kai kurių dalykų jos gyvenime trūksta.

„Gaila, jog fiziškai negaliu pasimatyti su savo kitu sūnumi, taip pat nusikėlė dukters planai atvykti į Lietuvą. Tačiau vadovaujuosi posakiu „neuždaryk savęs į blogus sprendimus“ – aš nemanau, jog tai, kas vyksta, yra pasaulio pabaiga. Stengiuosi įžvelgti naujas galimybes. Jeigu nuoširdžiai – man šiandien nieko netrūksta. Juk viskas priklauso nuo požiūrio ir nuo to, kaip pavyksta susitarti su savimi“, – Delfi teigė pašnekovė ir sakį, kad optimizmas ir teigiamas požiūris į gyvenimą susiformavo po sunkių išgyvenimų ir skaudžių patirčių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)