Pasak „Flying Saucer Gang“ nario Remigijaus Daškevičiaus-Remio, mintis įrašyti bendrą dainą su Mantu Stonkumi kilo netikėtai.

„Viskas išėjo savaime – kažkada Stonkų po spektaklio pakvietėme užsukti į svečius. Tada gimė pirmoji mintis, kad gal galime bandyti kažką padaryti drauge. Jau prieš tai socialiniuose tinkluose buvau matęs užuominą apie ankstesnę jo dainą „Rojaus obuoliai“, tad pagalvojau – o kodėl gi ne“, – sako Remis.

„Flying Saucer Gang“ lyderis tvirtina, jog kūrinį įrašė labai greitai, o pats procesas buvo smagus.

„Dainą įrašėm greitai – vos per kelias valandas. Smagiai praleidome laiką! O viską iki galo užbaigėme vos prieš pora dienų. Susiskambinome su bičiuliu fotografu, jis padarė pagrindinę nuotrauką ir jau kitą rytą dainą galėjo išgirsti visi“, – teigia repo atlikėjas.

Pasak R. Daškevičiaus-Remio, daina per Manto Stonkaus gimtadienį buvo išleista neatsitiktinai.

„Aišku, nebuvo būtina to daryti, bet pagalvojome – o kodėl gi ne? O dėl ateities planų galiu pasakyti tiek – laukit iš mūsų visko. Aš asmeniškai galiu pasakyti, kad viską darėme dėl to, kad buvo smagu kartu dirbti. Per parą surinktos peržiūros nestebina – sąmoningai nesiekėme to. Neturėjom jokio tikslo. Pasikartosiu, jog didžiausia siekiamybė buvo gera emocija“, – Delfi pasakojo „Flying Saucer Gang“ narys.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (81)