Socialiniuose tinkluose pirmąjį gegužės sekmadienį pažiro nuoširdžiausių sveikinimų gausa. Žinomi žmonės taip pat nepraleido progos bičiuliams pristatyti savo brangiausiųjų ir skirti joms gražių žodžių.

„Su Mamos diena, Mamyte! Ilgiuosi. Visada jaučiau Tavo besąlygiška meilę ir palaikymą, ką bedaryčiau. Kai būna sunku, prisimenu, kaip mane apkabindavai ir sakydavai, kad didžiuojiesi manimi. Ačiū, kad išmokinai mylėti“, – rašė papuošalų kūrėja Natalija Martinavičienė, pasidalijusi dar juodai balta savo ir mamos nuotrauka.

Tuo tarpu aktorė Oneida Kunsunga-Vildžiūnienė, šįryt sulaukusi ypatingos dukters Gilės staigmenos – puokštės šviežių bijūnų, pasidalijo savo motinystės patirtimi.

„Motinystė. Kiek daug man tai reiškia. Kokia didelė mokykla nuolankumo, kantrybes ir meilės. Kiek nematomų, bet juntamų galių man tai suteikia: veikti, mažiau bijoti, daugiau klysti, atleisti, priimti. Save.

Ir būti akimirkose, kaip ši, nuotraukoje, kvepiančiame miške po lietaus. Pastebėti, vertinti, dėkoti. Būk laiminga, mano gyvenimo gyli ir groži. Su meile, Mama“, – rašė Oneida.

Dviejų vaikų, Cecilijos ir Pranciškaus mama, televizijos laidų vedėja ir iniciatyvos „Moterų pasaulyje“ įkūrėja Indrė Stonkuvienė mamai padėkojo už kartu praleistas svarbiausias gyvenimo akimirkas.

„Ačiū, Mamyte, už meilę ir rūpestį, už tas bemieges naktis, kurias praleidome... Ačiū už tai , kad įrodei, jog meilė, tikėjimas ir viltis gali viską. Su mūsų diena“, – mamą Ceciliją sveikino I. Stonkuvienė.

Dainininkė Monika Pundziūtė-Monique savo mamai Danguolei dėkojo už betarpišką palaikymą.

„Mamyt, tu žinai, kad viso to nepasakyčiau žodžiu. Užstrigčiau kažkurioj vietoj, kraipyčiau balso toną iš gėdos kaip banaliai skambu ir galiausiai visai pamirščiau ką norėjau pasakyti. Todėl šitą turbūt paskaitysi, kai jau būsiu tave telefonu pasveikinusi įprastai „su Mamos diena“.

Bet aš visai nenoriu banaliai skambėti, nes ir man, ir broliui aišku, kad esi pati nuostabiausia mama. Mums pirmas stebuklas gyvenime nutikęs esi tu. Bet pabrėžti noriu visai ką kitą. Šią ypatingą mamoms dieną, susimąsčiau, ar kada nors, kai aš tapsiu mama, būsiu tokia pat gera, kaip tu? Ar visada taip, kaip tu, žinosiu ką tiksliai pasakyti savo vaikui?

Nes, kad ir kaip bepasukčiau situaciją, kad ir kokia ji bloga būtų, tu visada rasi man pateisinimą, patarimą ar paguodą. O kai nutinka kas nors gero, neįtikėtino, atrodo, kad tu labiau džiaugiesi už mane. Kartoji man, kaip aš to nusipelniau ir kokia šaunuolė esu. O, kaip norėčiau, kad nors dalį tų pačių žodžių sau skirtum!

Esi nuostabi tapytoja – dailininkė – menininkė! Tavo paveikslai kupini tikrumo. Taip, kaip tu tobulėji ir nepameti to, kas tau teikia džiaugsmą įkvepia ir mane. Labai mėgstu kai giriesi man, kad išmokai naudotis „filtrais“ ir, kad, va, neatsilieki nuo technologijų! Arba kaip patobulėjai anglų kalboje. Ir supratai mano siųstą juokingą video!

Man gera, kad visada į mane kreipiesi stiliaus ir makiažo klausimais… ir tada, kai kreipiesi rimtais gyvenimiškais atvejais. Už vis labiau malonu, kai pasakai „geras patarimas“. Tada žinau, kad galėjau bent maža dalimi atsidėkoti tau už visus kartus, kai padėjai man. Nes kai ateina į mano kasdienybę kokia nors eilinė dilema, žinau, kad visada skambinsiu tau. Ir žinau, kad visada būsi šalia ir to, deja, negali man pažadėti niekas kitas šitam didžiuliam pasauly, todėl tu ir esi ypatinga“, – mamai linkėjimus siuntė Monique.

Na, o Fitneso trenerė Indrė Burlinskaitė pasidalijo pavasariška nuotrauka su mama Dalia. „Viena širdys“, – šypsojosi tarp sakurų įsiamžinusios moterys.

Makiažo meistrė, grožio salono savininkė, atlikėja ir Dominyko mama Oksana Pikul-Jasaitienė pasidžiaugė artimu savo ir mamos ryšiu.

„Būti mama – pati nuostabiausia dovana!!! Mano su mama santykis labai artimas! Myliu ją neapsakomai stipriai! Ji – mano geriausia draugė, mano meilė, mano šeima, patarėja, guodėja, mokytoja!

Būti mama – tokia nuostabi dovana! Dažnai pagaunu save mąstant: „Prašau, sustok laiminga akimirka! Neskubėk augti sūneli! Leisk mamai pasidžiaugti tavimi“. Mama – tai pats stipriausias jausmas, pareiga, atsakomybė, ryšys. Aš tokia laiminga, kad turiu pačią nuostabiausią Pasaulyje mamą! Ir galiu tokia būti savo sūneliui! Su Mamyčiu diena visas“, – linkėjimus siuntė ir mamą Laimą sveikino žinoma moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)