Įvykį „Delfi“ patvirtino pats J. Jankevičius. Jis pasidžiaugė, kad visa šeima išvengė sužalojimų.

„Mes sveiki. Iš karto išsikvietėme greitąją pagalbą, nes Leonui tik trys mėnesiai ir mes negalėjome laukti. Bet gydytojai apžiūrėjo ir pasakė, kad viskas tvarkoje. Dabar jis miega pietų miego. Stebėsime jį. Labai džiaugiamės, kad išsisukome ir viskas tvarkoje“, – „Delfi“ komentavo J. Jankevičius.

Žinomas tėtis patikino, kad medikai patikrino tik jųdviejų sūnų.

„Jį patikrino ir iš karto važiavome namo. O aš... praeis adrenalinas – tada apsižiūrėsiu. Dar kol kas tvarkome automobilio reikalus“, – komentavo Justinas.

Smūgio akimirka buvo tokia staigi, kad vyras vos spėjo pakelti galvą, kai automobilį vairavusi G. Mikalauskytė suriko.

„Bumt ir išsiskleidė visos pagalvės. Iš karto puolėme Leoną traukti iš automobilio. Na, ten buvo... Nemalonus įvykis. Nelinkėčiau niekam tokio jausmo. Buvome trečias automobilis, važiuojantis per žalią šviesą ir mums tiesiog į šoną, praktiškai nestabdydamas, įvažiavo kitas automobilis“, – apie įvykį pasakojo pašnekovas.

Vilniaus policija „Delfi“ informavo, kad 13.52 val. buvo gautas pranešimas, kad Vilniuje prie Žaliojo tilto įvyko avarija. „Volkswagen“ ir „Toyota“ automobiliai susidūrė Žygimantų ir A. Goštauto gatvių sankryžoje.

Anot policijos į avarijos vietą buvo iškviesti ir medikai, nes viename iš automobilių buvo kūdikis. Pirminiais duomenimis, vaikelis susidūrimo metu sužalojimų nepatyrė.

Įvykio vietoje dirbo gausios policijos pajėgos, nes susidarė automobilių spūstys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (487)