„Reikliausia pasaulio mama. Ir vėl likau kaltas“, – šalia vaizdo įrašų brūkštelėjo E. Bžeskas.

Dvi dukteris – 6-erių Ameliją ir 4-erių Elviją turintis vyras sulaukė R. Bžeskienės kirčio už tai, kad mergaitėms nupirko neva prastos kokybės dviračius.

„Tokio šūdo, kaip Amelijos dviratis, svietas nematė. Ratukai išklišę. Vaikui daugiau ašarų nei džiaugsmo. Šitą geldą gali pasiimti ir susikišti kur nors. Visas kliba, girgžda, ratukai išklišę. Pavažiuoja ir verkia kas minutę, nes neįmanoma“, – tokias žinutes buvusiam mylimajam siuntė R. Bžeskienė.

„Delfi“ susisiekus su Egmontu, jis tikino, kad šia informacija pasidalijo ne norėdamas įžeisti žmoną ar parodyti, koks geras tėtis yra. „Tiesiog norėjau prajuokinti feisbuko bičiulius ir parodyti, kad yra ir kitų didelių „problemų“, ne tik koronavirusas“, – šmaikštavo žinomas vyras.

Ji sakė, kad kol mokė dukras važiuoti dviračiais, jokių trigdžių nepastebėjo. „Vaizdo įrašuose tikrai matyti, kad vaikai važiuoja ir nesinervuoja. Atvirkščiai, jos buvo linksmos ir patenkintos leidžiamu laiku su tėčiu. Man tiesiog pasirodė juokinga, kad ir vėl neįtikau Redai“, – atviravo jis.

Vyras neslėpė, kad šie dviračiai buvo pirkti iš antrų rankų. „Esu vartojimo mažinimo šalininkas. Tad kodėl nepasidžiaugus galimybe padėti gamtai ir pasauliui? Dviratukų stovis – geras. Kad vaikai būtų saugūs, servise patikrinau jų techninę būklę. Čia pat uždėjome ir naujus atraminius ratukus, dėl kurių neva barškėjimo ir girgždėjimo kilo tas „streikas“. Juk tie ratukai yra skirti tik mokymuisi, kuris trunka vos kelias dienas.

Kai gimė pirmoji dukra, pirkau viską iš eilės. Mane net buvo išvarę iš žaislų parduotuvės. Pati pardavėja atkalbinėjo, kad nepirkčiau vienų ar kitų daiktų. Dabar suprantu, kad šitaip lepinti vaikų tikrai nereikia. Kai mergaitės paaugs, tada tėtis joms nupirks rimtus, gerus dviračius. Išsirinksime ilgalaikius. Šie – treniruotėms. Ir, kadangi greičiausiai kitąmet jau bus išaugti, bus perduoti kitoms šeimoms.

Visada su mergaitėmis puikiai leidžiame laiką. Laukiu tų momentų nekantraudamas. Ir šį kartą buvo itin maloni diena, kuria tiesiog norėjosi pasidalinti su feisbuko draugais. Tai darau labai retai. Turnyro „kuris tėvelis geresnis“ su Reda tikrai nežaidžiu“, – patikino Egmontas.

Žinomas prodiuseris pripažįsta, kad santykiai su buvusia žmona – ne iš gerųjų. Jiedu tarpusavyje visai nebendrauja, o reikalus aiškinasi tik per teismus.

„Neišspręstų meilės klausimų tarp mūsų nėra, juk jau seniai kartu negyvename. Vaikai jau pripratę, kad tėtis gyvena atskirai“, – pasakojo Egmontas.

Vyras vos pradėdamas pokalbį prasitarė, kad, kuo gilyn juda jųdviejų skyrybų byla, tuo dažniau sulaukia žmonos pretenzijų. Didžiausia jųdviejų nesutarimų priežastis – vaikų priežiūros pasidalijimas

„Deja, dabar vėl teks palaukti dienos, kada vėl pagal nustatytą grafiką galėsiu pasimatyti su dukromis. Nes, pasirodo, papildomas laikas netoleruojamas, o su vaikais dabar tenka tik pasimojuoti per langą ir laukti sutartų pasimatymo datų“, – kalbėjo pašnekovas.

Vis dėlto karantino laikotarpiu Egmontas su atžalomis praleido kur kas ilgesnį laiko tarpą nei įprasta.

„Kadangi Reda likus dviem dienoms iki karantino paskelbimo išskrido į Ispaniją, o grįžus jai teko izoliuotis dviem savaitėms ir dar savaitę laukti testo atsakymo, aš su vaikais buvau beveik mėnesį.

Stengėmės laikytis visų reikalavimų: aš, apsiginklavęs kauke ir dezinfekciniu skysčiu, eidavau į parduotuvę bent trims dienoms užpirkti maisto, su dukromis išsiaiškinome, kas yra virusas ir kaip juo užsikrečiama, sužinojome, kaip taisyklingai plauti rankas, peržiūrėjome daugybę mokslinių filmukų ir net išmokome tą virusą nupiešti! Žodžiu, laikėmės visų privalomų nurodymų ir mokėmės būti drausmingais. Nustebau, bet namie veiklos buvo pilna, neatsibodo nei viena akimirka“, – pasidžiaugė žinomas tėtis.

2018 vasarą Egmontas viešumai pristatė savo mylimąją, verslininkę, Auriką Žaromskytę. Deja, kadangi moteris gyvena Tenerifėje, porai karantinuotis tenka atskirai.

„Visą šį periodą bendraujame per atstumą. Liūdna, o ką daryti? Ne vieni mes esame atskirti vienas nuo kito. Pradžioje gal buvo kiek sunkiau, tačiau dabar lyg ir apsipratome. Aš džiaugiuosi, kad turiu protingą ir išsilavinusią draugę. Mes dėl dviratukų pagalbinių ratukų tikrai nesiginčijame (juokiasi.).

Tokia jau mano šeima dabar. Niekada nieko neslėpiau nuo dukrų ir Redos. Jai iš karto buvo pasakyta, su kuo būna mūsų vaikai. Tarp dukrų ir Aurikos – didžiausia draugystė. Jos vis paklausia, kur ji ir kada vėl galės susitikti.

Į gyvenimą visada žiūriu optimistiškai. Sunkiausia dalis man – teismai. Laimei, tam yra advokatai, o svarbiausia yra vaikų interesai!“ – pokalbį užbaigė E. Bžeskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (384)