„Man gyvenime šiuo metu Nr. 1 yra sveikata. Dievinu gyvenime balansą, mėgstu aktyviai leisti laiką, bet ir neatsisakau pokalbių su drauge prie kavos puodelio ir mėgstamo pyrago gabalėliu! Tai, kad skatinu mėgautis gyvenimu ir mylėti save, jokiu būdu nereiškia visos dienos gulėjimo prie televizoriaus nuolat valgant maistą, kuris sveikatos tikrai neprideda. Svarbiausia – balansas“, – tikina televizinių šou dalyvė.

– Paulina, kiek labiau žinoma tapai po realybės šou „Sala“. Kaip dabar vertini šią patirtį? Ar dėl nieko nesigaili? Ko išmokai?

– Visas patirtis gyvenime vertinu teigiamai, nes būtent jos ir padeda augti kaip asmenybei. Tikrai nieko nesigailiu, nes visuomet stengiuosi išlikti savimi, tad sprendimai, priimti projekto metu, tuo metu man atrodė teisingiausi.

– Realybės šou metu dalyviai gana greitai susiporavo ir susidraugavo. Ar palaikai su jais ryšius?

– Taip, vis dar palaikau šiltus, draugiškus santykius su Goda, Arnu bei Viktoru.

– Ar po šio šou pajutai didesnį aplinkinių dėmesį? Kaip jis pasireiškė?

– Jei atvirai, tai dėmesys labiau pasireiškė socialinėje erdvėje, gavau daug nuoširdžių, palaikančių žinučių, na, o realybėje žmonės ne tokie drąsūs, manau, kad prieitų ir kažką pasakytų. Bet džiaugiuosi, manau, pasijausčiau keistai, jei nepažįstami žmonės prieitų ir rodytų dėmesį.

– Kodėl ryžaisi ir vėl naujai televizinei avantiūrai – „Dydžio evoliucijai“? Kuo tave patraukė šis projektas?

– Žinote, daug kas man rašo, kad stebėjo „TymDrym“ prodiuserių kompanijos organizuotą realybės šou „Sala“ ir ten pasirodžiau itin savimi pasitikinti bei tobulos figūros, tikrai ne plius size! Tačiau jie nežino, kiek pastangų įdėjau, kad taip atrodyčiau! Per labai trumpą laiką atsikračiau 6 kilogramų. Tad projektas „Dydžio Evoliucija“ man pasirodė puiki galimybė parodyti tikrąją save, su visais trūkumais ir netobulumais!

– Minėtas šou išsiskiria tuo, kad jame dalyvauja „plius“ dydžio merginos ir moterys – ar pati savo gyvenime iš tiesų jauteisi neatitinkanti standartų?

– Vos sulaukusi 14-os metų pradėjau griežtai stebėti savo mitybą, tad replikų dėl svorio niekada neturėjau. Tačiau atsisakiau smagiausių vakarėlių vien dėl to, kad nesusigundyčiau prisivalgyti. Oi, kad kas būtų man tada pasakęs, jog normalu paauglystės metu apvalėjančios formos. Juk būtent jų taip ir išsigandau!

– Esi tikrai išvaizdi mergina, tačiau turbūt kiekvienas dėl kažko jaučiame kompleksus, ar išduotum, kas tavyje tau neduoda ramybės ir kodėl?

– Šiuo metu tikrai nejaučiu didelių kompleksų dėl išvaizdos, manau, jog tai ateina su amžiumi, kai tu arba įsimyli save, arba eini prieš save. Aš pasirinkau mylėti save, su visais netobulais tobulumais. Juk ne išvaizda svarbiausia žmoguje. Labiau pergyvenu dėl neperskaitytos knygos, nei dėl neatsikratyto centimetro.

– Dėl kokių savybių, bruožų save myli, kuo džiaugiesi?

– Džiaugiuosi, jog tėvai mane išaugino geru žmogumi. Esu pirmoji, kuri skuba visiems į pagalbą bei dalinuosi su kitais net tuomet, kai, atrodo, neturiu kuo. Kaip tik šiuo metu padedu visiems mano name gyvenantiems seneliams: nešu jų šiukšles, kasdien valau bei dezinfekuoju visą laiptinę, aprūpinau apsauginėmis kaukėmis bei medumi. Didžiausias atlygis – nuoširdžios šypsenos!

– Kaip vertini projekto konkurentes? Ar su jomis lengvai užmezgei ryšį, ar jautėsi konkurencija?

– Projekto konkurentės tikrai labai stiprios. Pradžioje, jaučiausi užguita... Juk neturiu nieko tokio ypatingo, ko neturi kitos! Netrukus supratau, jog man pradės sektis tik tada, jei darysiu daugiau nei kitos, tad pertraukų metu pradėjau praktikuotis pozas prieš veidrodį, jog pasisektų fotosesijose. Įpusėjus projektui įtampa vis auga, atrodo, visos buvome draugės, tačiau dabar ypatingai pradeda jaustis konkurencija. Asmeniškai pati stengiuosi nesivelti į merginų intrigas, juk ne to aš skridau į Egiptą tiek kilometrų!

– Pradėjus rodyti šį šou dalis žiūrovų teigė, kad tau šiame projekte būti neva nereikėtų, kadangi esi gerokai lieknesnė nei kitos dalyvės, jog neatitinki „plius“ dydžio sąvokos. Ar matei šias nuomones? Kaip tai vertini?

– Taip, susilaukiau įvairių nuomonių. Tačiau esu užtikrinta savimi ir žinau, kad būtent „Dydžio Evoliucijoje“ man ir vieta! Paauglystėje dirbau modeliu tolimojoje Kinijoje, svėriau 13 kilogramų mažiau nei dabar ir vis tiek buvau per stora! Tai apie ką kalbam? Manau, jog idealiai atitinku plius dydžio modelio reikalavimus ir niekas mano įsitikinimo nepakeis.

– Ką šis projektas tau suteikė, kokia patirtimi labiausiai džiaugiesi ir kas buvo sunkiausia?

– Labai džiaugiuosi, jog turėjau galimybę dalyvauti šiame projekte, visų pirma – susipažinau su gausybe nuostabių žmonių! Kasdien mus grimavo „Grimo akademijos“ grimerės, šukavo „Uff“ grožio salono kirpėjai bei rengė žinoma stilistė Kristina Valančiūtė! Jautėmės lyg divos! Nuostabiausias potyris – povandeninė fotosesija, kurią fotografavo Naglis Bierancas, buvo be galo sunku, bet tai neįkainojama patirtis!

– Kokią žinutę norėtum pasiųsti merginoms, kurios galbūt jaučiasi neužtikrintai dėl savęs, savo kūno, išvaizdos?

– Pagrindinė mano žinutė būtų skirta jaunesnio amžiaus merginoms, kurios, kaip ir aš pati paauglystėje, bijo apvalėjančių kūno formų, staiga šoktelėjusių kelių kilogramų. Bet juk tai nuostabu! Moteris turi būti moteriška! Mylėkite save, nelyginkite su kitomis, nes jūs esate vienintelės ir nepakartojamos. Mėgaukitės gyvenimu, nebijokite valgyti torto per savo gimtadienį. Nes, kad ir kaip banaliai nuskambėtų – tai, kas vyksta dabar, nėra tik gyvenimo repeticija, tai – gyvenimas! O jei norisi kažkam išsipasakoti ar reikia patarimų – visada drąsiai galite rašyti man – padėsiu, kiek galėsiu!

– Kuo šiuo metu užsiimi gyvenime? Kuo tave traukia televizija? Ar norėtum išgarsėti?

– Šiuo metu esu jaunoji verslininkė. Vos sulaukus 19-os metų išvykau į Norvegiją, ten sėkmingai 4-erius metus vykdžiau savo grožio salono veiklą, tačiau Lietuva man yra namai, tad grįžau ir bandau įsitvirtinti Vilniuje, tikiu, kad puikiai sekasi. Bet giliai širdyje tebeslypi senos, nuo mažų dienų įsišaknijusios svajonės būti aktore arba modeliu. Manau, kad būtent tai ir atvedė mane į realybės šou. O dėl buvimo įžymia – jei man tai padės siekti savo užsibrėžtų tikslų bei svajonių, tai žinoma!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (69)