Kalbėdama su „Delfi“ retai interviu dalijanti moteris sako nusprendusi išsitirti, nes jaučia gerklės skausmą, neramina pakilusi kūno temperatūra, atsiradęs nemalonus dūrimo jausmas plaučių srityje.

„Mokiausi permanentinio makiažo paslapčių, kai jau bus galima – grįšiu pilnu tempu prie darbų. Tam reikalingas itin artimas ryšys su klientėmis, tad dėl saugumo nusprendžiau išsitirti. Dėl prastos savijautos kelis kartus buvau nuvykusi pas savo šeimos gydytoją, tačiau kraujo tyrimai jokios ligos nerodė, tik nežymų uždegimą. Gydymas nebuvo paskirtas, ilgą laiką stipriai kosėjau, bet kosulys praėjo. Dabar plaučiuose jaučiu lyg sproginėjančius burbuliukus, nemalonų dūrimą“, – nerimauja žinoma moteris.

Marina prisipažįsta, kad karantino laikosi griežtai – į lauką eina su apsaugine kauke, mūvi vienkartines pirštines. Tiesa, pandemija įnešė ir daugiau pokyčių į jos kasdienybę - vienai su vaikais šiuo metu tikrai nėra lengva, o dar tenka skirti laiko ir mokslams.

„Šiuo metu taip pat esu ketvirto kurso teisės ir valdymo studentė – tenka ne tik rūpintis vaikais, bet ir mokytis. Greitai egzaminai. Liko mokytis pusantrų metų. Tiesą sakant, kai rinkausi, ką mokytis, svarsčiau du variantus – psichologiją ir teisę. Tiesiog teisę užrašiau aukščiau, į ją ir įstojau. O tikslieji mokslai – ne man. Neslepiu, kad teisę iš dalies rinkausi ir dėl vyro situacijos. Man išties labai įdomu – kaip viskas vyksta, kokia yra teismų struktūra. Sužinojau daug ką – juk teisė egzistuoja visose gyvenimo ir veiklos srityse. Labai džiaugiuosi pasirinkusi šią specialybę. Nors mokykloje nemėgau politologijos, dabar viskas apsivertė šimtu procentų“, – pasakoja buvusi grupės „Olialia pupytės“ narė, kurios gyvenimas šiuo metu kardinaliai pasikeitęs.


Žinoma moteris neslepia, jog iškart po mokyklos baigimo nebūtų norėjusi studijuoti tokios rimtos specialybės. Marina teigia, jog apsisprendimus dėl studijų kartais lemia šeima.

„Neaugau teisininkų šeimoje, man niekas nepaaiškino, apie ką ta teisė apskritai yra. Mano tėvai labai paprasti žmonės, tad neįskiepijo to noro anksčiau. Po mokyklos pasirinkau darbą, kiek vėliau grįžau prie mokslų“, – sako Delfi pašnekovė.

Marina prisipažįsta, jog ateityje save įsivaizduoja dirbančią teisės srityje.

Šiuo metu bausmę atliekančio S. Velečkos žmona sulaukia nemažai klausimų iš pažįstamų bei gerbėjų, ar dėl vyro situacijos ji galės dirbti teisinį darbą.

„Atsakau – žinoma, kad galėsiu. Advokate dirbti nenorėčiau, tačiau mielai sutikčiau būti notaro padėjėja. Juk turėdama teisinį išsilavinimą neprivalau būti teisininke. Galima dirbti bet kokioje įmonėje, pavyzdžiui, sudarinėti darbo sutartis. Čia irgi yra teisė. Daug kur galima save realizuoti. Žinoma, reputacija yra labai svarbu šioje srityje, tačiau viena notarė man pasakė – reikia tiesiog eiti, bandyti darbintis ir dirbti. Nėra taip, kad jei vyras teistas, užsidaro visos durys“, – įsitikinusi Marina.


Į vyro situaciją moteris teigia žiūrinti rimtai ir apgailestauja, kad su sutuoktiniu nesimatė jau nemažai laiko.

„Ne tik dėl karantino – šiuo metu matytis yra draudžiama ir pagal įstatymą“, – sako Marina.

Pramogų pasaulyje žinoma moteris sukosi gana ilgai – drauge su Oksana Pikul-Jasaitiene ir Skaiste Steikūnaite dainavo grupėje „Olialia pupytės“. Skandalingomis tuomet vadintos merginos jau kurį laiką yra pasukusios skirtingais keliais, tačiau galimybės grįžti į viešumą Marina neatmeta.


„Sutikčiau dalyvauti kokiame nors įdomiame projekte, pavyzdžiui, šokių. Manau, dabar save pateikčiau visiškai kitaip, mokėčiau už save pastovėti. Prieš dešimt metų buvau tarsi marionetė – kas kaip norėjo, taip tampė, ką norėjo, tą rašė. Ir dabar visiškai suprantu tuos, kurie sukasi pramogų versle – daugumai tai naudinga, atneša laimę ar pelną. Kodėl gi ne?“, – mintimis dalijasi M. Bui-Velečkienė ir priduria, jog su kai kuriais pramogų pasaulio atstovais bendrauja iki šiol, tačiau neslepia, jog su buvusiomis grupės „Olialia pupytės“ narėmis bendravimas yra nutrūkęs.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (305)