Ingrida neslepia, jog vardą išrinko jau gimus dukrelei.

„Pabendravome su mažyle ir nusprendėme, kad šis variantas tinkamiausias. Beje, mums labai patiko ir vardo reikšmė – hebrajų kalba Eva reiškia gyva, gyvybinga, duodanti gyvenimą. O galutinį variantą išrinko vyras – visgi tai jo pirmagimė“, – Delfi pasakojo atlikėja.

Delfi primena, jog dėl koronaviruso šalyje įsigaliojęs karantinas lėmė, jog moteris turėjo gimdyti gana ekstremaliomis sąlygomis. Ingrida tam ruošėsi iš anksto, tačiau šiandien džiaugiasi, jog viskas praėjo itin sklandžiai.

„Iš pradžių buvo nemažai streso, nes į ligoninę teko vykti naktį. Buvo daug nežinomybės. Tačiau mane personalas pasitiko labai šiltai, nuramino, kad ne aš viena atvykstu naktį, – juokėsi Ingrida. – Aš absoliučiai nestresavau dėl to, kad šalia nebus vyro, gimdžiau ne pirmąjį kartą, tad žinojau, kad vyras ne ką padeda, visgi viskas priklauso nuo moters. Žinoma, moralinis palaikymas yra labai svarbu.“

Atlikėja pasakojo, kad gydytojai negailėjo palaikančių žodžiu – paaiškino, kaip viskas vyks, atsakė į visus kilusius klausimus.

„Aš negalvojau, kad tiek personalo dirba naktimis. O vyras galėjo tik atvežti ir palydėti iki durų, tad visa komunikacija vyko telefonu. Iš tiesų gydytojai puikiai supranta tai ir nei kart nesulaukiau priekaišto, kad nuolat su savimi turėjau telefoną“, – patirtimi dalinosi žinoma moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)