Praėjus daugiau nei pusmečiui Viktorija socialiniuose tinkluose pasidalino mažai kam matyti krikštynų filmu, kuriame užfiksuotos gražiausios šventės akimirkos.

„Nicole krikštynos. Kiekvieną kartą grįžus čia, mane užplūsta geriausios emocijos. Ne tik dėl to, kad pailsiu ir atrandu vidinę ramybę, bet būtent dėl visų prisiminimų, kuriuos čia turėjome. Dar prieš metus čia įvyko mano Nicole krikštynos, kurios man ir mano šeimai reiškia labai daug. Tai buvo pirma ir didžioji šventė mano šeimai. Ir šiandien po ilgo laiko nusprendžiau pasidalinti su jumis dar niekur nematytu filmuku iš mūsų šventės – krikštynų“, – šiltai šventės akimirkas atsimena dukrelės mama.

Nicole buvo pakrikštyta cerkvėje pagal stačiatikių tradicijas. Ceremonijos metu mažylei suteiktas šventas krikšto vadas – Nika (Veronikos trumpinys, reiškiantis „tikrąjį Kristaus atvaizdą“ arba „nešanti pergalę“).

„Dauguma svečių, kurie yra katalikai, pirmą kartą dalyvavo stačiatikių krikštynose. Kai kurie iš jų apskritai nėra buvę cerkvėje, todėl visiems buvo labai įdomu pamatyti, kokios ten vyrauja tradicijos“, – anksčiau Delfi pasakojo D.Bunkaus mylimoji.

Nicole krikštamote tapo viena geriausių ir artimiausių Viktorijos draugių Monika, o krikštatėviu – artimas šeimos draugas Laurynas.

„Tai tikrai labai atsakingi ir pareigingi krikšto tėvai, kurie labai padėjo ruoštis šventei, kol mūsų su Danieliumi Lietuvoje dar nebuvo. Mūsų šeima pagausėjo, nes ji pasipildė krikšto mama ir tėčiu“, – džiaugėsi iš Kanų tuomet grįžusi pašnekovė.

„Visa ceremonija praėjo labai gerai. Įprastai vaikai per krikštą verkia, juos gąsdina nauja vieta, nepažįstami žmonės, išvargina ceremonijos trukmė, tačiau Nicole su tuo susitvarkė kuo puikiausiai“, – pridūrė V.Siegel.

Po pirmos dienos pusėje atliktų apeigų šventė persikėlė į Anupriškėse esantį poilsio ir pramogų parką.

„Labai norėjosi jaukios vietos, kad mus ir svečius suptų miškas, ramybė, jog būtų terasa ir vietos vaikams pažaisti <...>. Vyliausi, kad bus geras oras, bet jis nebuvo itin palankus. Mums, įpratusiems prie Kanų karščio, buvo kiek vėsoka. Žinoma, svarbiausia gera nuotaika, ne oras, o jos mums tikrai netrūko, nes šventėje vaikus linksmino animatoriai. Mažieji svečiai visą laiką buvo užimti, linksminosi, pūtė muilo burbulus, fone grojo saksofonas. Iš pradžių Nicole buvo atsargi, baiminosi, nes ji dar labai maža, bet netrukus, kaip ir visi kiti vaikai, įsiliejo į linksmybes“, – pasakojo ji.

Viktorija tikina, kad vos įžengusi į šventės vietą, ji neteko amo dėl itin kruopščiai kurtų dekoracijų, saldumynų stalo.

„Kai pamatėme, kaip mūsų vizijas realizavo dekoratorės, mes su Danieliumi net aiktelėjome. Viskas buvo apgalvota iki smulkmenų, profesionalai pasistengė padaryti taip, kaip mes ir norėjome. Viskas buvo padaryta skoningai, niekas neperspausta, neperkrauta. Išties pavyko padaryti princesės šventę. Esu labai dėkinga organizatorėms, kurios tuo ir pasirūpino, kadangi man teko krikštynas organizuoti per atstumą. Bendravome tik telefonu, o susitikusios buvome tik kartą. Nepaisant to, merginos pasidarbavo puikiai. Viską sutvarkė man nebūnant vietoje, o tai labai žavi, nes tai nėra lengva. Buvo savotiškas iššūkis, bet tikrai nesukau per daug galvos, nes žinojau, kad dirba tikri profesionalai. Pasitikėjau ir žinojau, kad viskas bus aukščiausiame lygmenyje“, – tikino pašnekovė.

Į vaikišką šventę atvyko svečiai ne tik iš Lietuvos, bet ir iš užsienio. Krikštynose dalyvavo Viktorijos bičiulė iš Maskvos, dvi draugų poros iš Monako – viena jų škotų verslininkas Duncanas Bannatyne’as su žmona Nigora Whitehorn.

„Galiu tik pasidžiaugti, kad net mūsų draugai iš užsienio buvo nustebinti Lietuvos grožiu, čia esančiais žmonėmis ir lietuvių kruopštumu“, – Delfi kalbėjo V. Siegel.

„Žiūrime su Danieliumi šventės nuotraukas ir esame euforijoje. Viskas pavyko puikiai, be jokių priekaištų. Nesitikėjome, kad viskas bus taip gražu“, – pridūrė ji.

Ypatingą progą Viktoriją ir jos dukrą puošė drabužių kūrėja Paula Poderytė.

„Norėjosi, kad abi su Nicole vilkėtume kažką panašaus, jog derėtume tarpusavyje. Pasirinkome audinius iš tiulio, siuvinėtus gėlytėmis. Jau ne pirmą kartą pasitikiu šia drabužių kūrėja – jos suknelėmis puošiuosi įvairiomis progomis ir visuomet sulaukiu daug komplimentų iš aplinkinių. Niekada nenusiviliu“, – tikino ji.

Šventės akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (141)