„Kai Petras atvažiavo pasiimti dukrytės, pasakiau jam dvi sąlygas – kad kiekvieną vakarą išmaudytų ir kad nekirptų plaukų, nes jis jau anksčiau yra taip padaręs. Tačiau mergaitė grįžo nukirptais plaukais. Ji turėjo gražius, į apačią kiek banguotus plaukus“, – nusivylusi sakė Palangoje gyvenanti moteris.

Paklausus, dėl kokių priežasčių politikas galėjo taip pasielgti, Birutė neslėpė, jog viskas – dėl jųdviejų asmeninių santykių.

„Jis tiesiog norėjo man įgelti, tačiau perlenkė lazdą ir pasielgė labai negražiai. Kiekvienas tėtis turėtų džiaugtis turėdamas dukrytę, o dukrytė turi turėti ilgus plaukus. Tėtis turi būti už ilgus dukrytės plaukus, o ne juos karpyti ir daryti nesąmones“, – Delfi teigė pašnekovė.

Su politiku Petru Gražuliu dukrytės susilaukusi Birutė pasakoja, jog prieš 7 mėnesius buvo susiklosčiusi analogiška situacija – tuomet vyras nukirpo beveik visus mergaitės plaukus.

„Ieškojau kaltų – maniau, gal darželyje kas atsitiko, gal taip pasielgė auklė, o, pasirodo, dukros tėtis pasigalando žirkles ir atliko darbą“, – prisiminė verslininkė.

Na, o savo grožiu Birutė puikiai pasirūpina pati. Socialiniame tinkle „Facebook“ moteris dalijosi nuotrauka, kurioje ji – rožinio atspalvio plaukais.

„Ir iki karantino grožiu rūpinausi pati. Man nėra problemų nusidažyti plaukus ar susitvarkyti nagus. Šįkart grįžau prie rožinės spalvos“, – Delfi tvirtino pašnekovė.

Birutė Navickaitė parodė, kaip padailino tėčio neva sugadintą šukuoseną

Delfi susisiekus su Petru Gražuliu politikas nuo komentarų susilaikė ir numetė ragelį.

Tačiau kiek vėliau perskambinęs vyras visgi išsakė savo poziciją.

„Mergaitę paėmiau, ji buvo prižiūrėta. Žinoma, pirmą kartą buvo kitame bute, kitoj aplinkoj – gal per tas dienas kiek mažiau valgė. Bet šiaip buvo globojama ir prižiūrima. Kažkokie plaukų kirpimai yra nesąmonė. Iš pradžių Birutė dėl plaukų kirpimo kaltino auklę. Na, čia tokie privatūs dalykai – nenoriu nei kaltint ko nors, nei daug kalbėt.

Mergaitė gera, tyli, paėmiau šventėms – tegul mama pailsi. Nors auklė sakė neimk, juk Birutei visos auklės blogos, darželis blogas, viskas blogai. Sako, ką tu darai, juk apkaltins, kad vaiko nevalgydinai ar dar ką nors blogo padarei. Klausykit, juk tragedija – per motiną kenčia vaikas“, – įsitikinęs politikas.

Petras Gražulis teigia, kad Birutė iš viso pakeitė 5 aukles – nė viena jai neįtiko.

„Paskambinkit ir paklauskit auklės, ji jums pasakys, kaip viskas yra iš tiesų. O, kalbant apie plaukų kirpimą, kuo esu kaltinamas, – klausimas, ar namuose turiu žirkles. Žinoma, nagus nusikerpu, bet plaukų su tokiomis nenukirpsi“, – kaltę neigė Seimo narys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (789)