Simonai šiemet sukako 35-eri. Moteris buvo nusiteikusi surengti didelę šventę, tačiau šalyje paskelbtas karantinas planus pakoregavo.

„Gimtadienius reikia švęsti. Taip buvo įprasta mano šeimoje. Todėl nuo vaikystės būdavau papuošta pūsta suknele ir visada turėdavau draugų savo namuose. 34-ojo gimtadienio nešvenčiau kaip įprasta. Buvom Kuboje ir džiaugėmės mėlyna jūra. Sakiau, kad 35-asis bus su trenksmu. Ant stogo. Su mylimiausiais žmonėmis ir gražiausia muzika. Šiandien esu namuose, o laimė atrodo visiškai kitaip. Džiaugiuosi, jog mano šeima sveika. Kad prairo tik viena pėdkelnių pėdutė, o ne dvi, kad mama, būdama viena namuose, moka džiaugtis Velykomis”, – socialiniame tinkle „Instagram“ rašė S. Albavičiūtė–Bandita.

Žinoma laidų vedėja užsiminė, jog būtų laiminga, jei mylimasis Andrius Židkovas nustebintų ją dovana, kuri nieko nekainuoja.

„Andrius manęs klausė – ko norėtum gimtadieniui, juk jubiliejus, o aš noriu, kad būtum laiminga! Sakiau – nenoriu nieko. Tik nepirk man naujo kompo ar telefono, nes tai daiktai, kuriuos galiu nusipirkti pati. Noriu siurprizo. Kuris nekainuoja. Šiandien diena prasidėjo lovoje, kai man ant pagalvės buvo padėtas kompiuteris su mano mylimiausių žmonių sveikinimais. Šiandien ryte 18 minučių verkiau ir juokiausi, vėl verkiau, ir vėl juokiausi. Į namus plaukė gėlės. Ačiū mano mamytei, kad esu, Andriui, kad šiandien ne liūdžiu, o švenčiu. Ir visiems draugams, kad jus turiu! Net ir per atstumą. Karantinas ar ne, gyvenimas yra gražus! Linkėjimai iš mano gimtadienio baliaus!”, – „Instagram“ tinkle draugams ir gerbėjams šypsojosi Simona.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)