Išvakarėse numargintų kiaušinių kadrais dalijasi ir žinomi šalies žmonės. Įvairiomis technikomis dažyti margučiai džiugina primindami, kad net ir ekstremaliomis sąlygomis nepamirštame tradicijų.

Grupės „Patruliai“ narys Algirdas Radzevičius su žmona, verslininke, Milisandra Kvaraciejūte-Radzevičiene stalą puošė ne tik spalvingais margučiais, bet ir žydinčiomis šakelėmis.

„Mielieji, su pavasariu ir atgimstančia gamta ateina Šv. Velykos – vilties ir prisikėlimo šventė, skelbianti gyvenimą ir meilę, tikėjimą ateitimi. Šviesiomis mintimis pasitikime šią šventinę dieną. Geru žodžiu sušildykime artimo širdį. Būkime stipresni šios neeilinės kasdienybės rūpesčiams. Gražios Velykinės šventės. Būkite laimingi ir sveiki“, – linkėjo šeima.

Šokėja Eglė Straleckaitė Velykų rytą pasitiko su dukrele. Mama ir dukra šventinę dieną nepraleido progos pasipuošti. 1,3 metukų Vakarę net aplankė Velykų zuikis – atnešė dovanų.

Aktorė Monika Vaičiulytė feisbuko bičiulius nustebino žėrinčiais margučiais. „Aš į diskoteką ratais atvažiuoju. Mano ratai blizga, aš gerai vairuoju. Sakote, makiažo blizgučiai karantino metu nepravers? Kodėl...“ – netikėta idėja dalijosi teatro scenos žvaigždė.

Vestuvių planuotoja Kristina Kaikarienė taip pat parodė itin stilingai papuoštą, tačiau, kaip pripažino, kiek neįprastą velykinį stalą.

„Velykų rytas namuose. Gal kiek keista, kad plati giminė, bet kiekvienas už savo namų sienų, kad stalas nenukrautas mišrainėm ir vyniotiniais. Bet tiek gerų, gražių minčių kiekvienam svarbiam ir mylimam, dar nesiunčiau niekada. Apie kiekvieną pagalvojau, kiekvieną mintyse apkabinau...Su Šventom Velykom!“ – sveikino plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojo Vyginto Kaikario žmona.

Na, o „L'Officiel Lithuania“ prodiuserė Elena Puidokaitė-Bruzgulienė negali atsidžiaugti savo dukros velykiniais darbeliais.

„Šiais metais ją taip pagavo azartas, kad pati numarginau tik tris. Mūsų šeimoje visuomet marginama tik vašku, to išmokė promočiutė, močiutė ir mama...“, – Delfi sakė dvylikametės Saulės Puidokaitės mama.

Balerina Kristina Tarasevičiūtė savo margučius gražino net blizgučiais. „Inspired by showgirls (įkvėpta šou merginų, liet.). Rytoj parodysiu solistę“, – pažadėjo šokėja.

Tuo tarpu atlikėja Daina Bilevičiūtė rinkosi kiaušinių marginimo pasitelkiant spalvingas servetėles techniką ir stalą papuošė vienodais raštais.

„Na, galvoju, tegul ir katinai būna velykiniai! Suvalgysim!“ – rašė atlikėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (77)