„Kai tokia nelaimė, nesinori taip garsiai džiaugtis, tačiau mums visa tai virto vasaros atostogomis. Įprastai pasibaigus sezonui keliamės į sodybas, na, o dabar čia apsigyventi teko kiek anksčiau. Finansiškai, kaip ir kiekvienas, nukentėjome. Tačiau gyvenime mums viskas tikrai gerai. Baigsis pandemija ir vėl viskas stos į savas vėžias“, – „Delfi“ pasakojo pašnekovas.

Brolių šeimas skiria vos kiek daugiau nei kilometras, tad nei veiksmo, nei bendravimo Lavrinovičiams netrūksta.

„Žvejoti dar ne metas – nekimba. Tačiau tikrai randame ką veikti. Yra krepšinio aikštelė, turime paspirtukų, dviračių, žaidžiame futbolą, šachmatais, „Monopolį“... Žinokite, kai vaikų daug, tai ir laikas greitai bėga.

Pas mus dar ir uošviai, ir tėvai atvažiavę. Na, o kadangi mūsų vaikai rengia savo krepšinio turnyrą, tad ir mes su broliu beveik kasdien susimatome“, – pasakojo paauglių Tito, Darjušo ir pagrandukės Leylos tėtis.

Socialiniuose tinkluose „LavTwins“ slapyvardžiu atpažįstami dvyniai karantino laikotarpiu ypač išpopuliarėjo vaizdo įrašų dalijimosi programėlėje „TikTok“. Broliai čia dalijasi šmaikščiausiomis gyvenimo akimirkomis ir sulaukia milžiniškos reakcijos.

„Durniuojame šiek tiek, – juokėsi Darjušas. – Iš pradžių tik mūsų vaikai naudodavosi. Matėme, kad populiaru, smagu, tad pamanėme, kad ir mums verta išmėginti. Įkėlėme vieną, antrą vaizdo įrašą, sulaukėme daug dėmesio, komentarų. Matote, žmonėms dabar norisi šmaikščių vaizdų: ar į mažą mašinytę įlipame, ar vaikščiodami galvomis siekiame lubas. Žiūrėsime, gal ir ateityje šitą pomėgį plėtosime“.

Įrašai socialiniame tinkle tarsi liudija, kad su dvyniais krepšininkais jų šeimoms turėtų netrūkti smagių akimirkų. Vis dėlto Darjušas atviras – namuose jie rimti tėčiai.

„Gyvenime tiek daug nešmaikštaujame. Tačiau ir tos geros nuotaikos nestokojame, stengiamės būti pozityvūs ir surasti priežasčių, kad nei mums patiems, nei kitiems aplinkui nebūtų liūdna. Nesinori kitiems galvų apkrauti sunkumais. Norisi lengvumo, pozityvumo“ , – tikino krepšininkas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (90)