Trečiadienį Delfi sulaukė informacijos apie galimai klientus priimantį ir O.Pikul-Jasaitienei priklausantį saloną. Tą pačią dieną pranešimą apie grožio namus gavo ir Vilniaus policija.

„Tokiu adresu sulaukėme tik vieno pranešimo ir jis yra šios dienos. Pranešėjas teigė, kad nurodytu adresu yra teikiamos grožio paslaugos. Į pranešimą policiją sureagavo ir patikrino. Grožio namų administratorė paaiškino, kad šiuo metu grožio salone yra viena, jokia veikla salone nevykdoma ir jokios paslaugos neteikiamos. Administratorė taip pat nurodė, kad į saloną klientai nėra priimami, bet darbuotojai jame apsilanko pasiimti asmeninių daiktų ar grožio priemonių. Administratorė buvo įspėta, kad pažeidžiant karantino sąlygas gresia administracinė baudžiamoji atsakomybė“, – Delfi teigė Vilniaus apskr. VPK Komunikacijos poskyrio vedėja Julija Samorokovskaja.

Apie situaciją buvo informuota ir grožio salono savininkė O.Pikul-Jasaitienė, kuri pabrėžė, kad toks pranešimas yra šmeižtas ir bandymas jai pakenkti.

„Tai – visiškas šmeižtas. Ar aš jums atrodau tokia naivi ir kvaila? Mano salonas neteikia jokių paslaugų ir nerizikuoja darbuotojų bei kitų žmonių sveikata. Tai absoliutus melas ir bandymas man pakenkti. Tik taip galiu traktuoti šį įvykį“, – apmaudo neslėpė pašnekovė.

Tiesa, trečiadienį salone žinoma vizažistė apsilankė, kadangi jame ji vedė tiesioginę transliaciją, kurios metu salono savininkė klientus supažindino su internete parduodamais produktais.

„Šiandien darysiu tiesioginę transliaciją iš savo patalpų, gali atvažiuoti policija patikrini, aš mielai juos įleisiu, jei tik jie bus su apsaugos priemonėmis“, – nusijuokė makiažo specialistė.

„Tai bandymas pakenkti, bandymas sukompromituoti. Tikrai jokios veiklos nevykdau, būkite ramūs. O jei vykdyčiau – visi gražūs vaikščiotų, – juokiasi Oksana. – Nežadu rizikuoti nei savo, nei kitų žmonių sveikata. Tai būtų nelogiška ir kvaila. Tokio lygio saloną atsidariau ne tam, kad palėpėje kažkokius cirkus daryčiau, man tikrai to nereikia. Pas mane dirba tikrai aukštos klasės darbuotojai, kurie taip pat suvokia situacijos rimtumą, sąžiningai, teisingai elgiasi ir kantriai laukia. O kad klientams internetu parduodu grožio prekes – jokia paslaptis. To įstatymas nedraudžia, kadangi neturiu jokio kontakto su klientais ir viską siunčiu paštomatu, tad nematau bėdos.“

Nors į šį pranešimą vizažistė reagavo juokaudama, pašnekovė neslėpė, kad tai ją privertė susimąstyti apie pikto linkinčius žmones.

„Į šį pranešimą reagavau su šypsena, bet iš kitos pusės – labai nesmagu ir nemalonu, žinant, kad žmonės yra neadekvatūs ir kenkia tokiu metu, kai turėtumėme būti vienas kitam parama, palaikymu, o ne piktybiniu kenkėju. Juolab, kai šioje situacijoje nesame padarę absoliučiai jokio nusižengimo ir esame sąžiningi prieš save bei kitus. Dėl to tikrai esu rami. Tik tiek, kad nemalonu, jog atsiranda tokių žmonių.

Tai yra mano patalpos. Noriu – ateinu, susirenku kosmetiką, išsiplaunu grindis – tai mano patalpos, antri namai ir juose darau, ką noriu. Jei ten įsijungiu šviesą – tai mano reikalas, o ne kažkieno kito. Lai žmonės apsikuopia savo daržą pirmiausia, prieš stebinti kitų. Tai bjauriausia“, – tikino ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (166)