Amico mio,

šis gimtadienis tau neįprastas. Tavo šeimai. Šiek tiek keista, ar ne?

Nepaisant to, tai vis tiek tavo diena! Taigi aš linkiu tau visko, kas geriausia. Dabar. Net jei atrodo, kad geriausia dar tik pakeliui.

Išties simboliška: šiandien mano šalies Vyriausybė ketina priimti sprendimą dėl humanitarinės pagalbos Italijai ir Ispanijai. 100 tūkst. eurų bus skirta tų šalių žmonėms taip reikalingoms apsauginėms priemonėms įgyti. Didžioji dalis – pagaminta Lietuvoje.

Svarbus – ne kiekis. Svarbus yra požiūris ir solidarumas. Esame išvien su jumis. Kovojame kartu su jumis. Mano šalis supranta ir palaiko jūsų šalį. Tai skaidrus, tikras ir nuoširdus gestas. Nesate vieni.

Jei norite, būsime italais – galiu drąsiai taip pasakyti.

Amico mio, jauskis saugiai. Apsaugok savo šeimą. Daryk viską, ką privalai, kad tavo šalis būtų apsaugota.

Mes dar susitiksime. Vėl su keliausime po Italiją, bendrausime šeimomis. Vėl rengsime šventes jūsų namuose Kazertoje. Vėl valgysime picas pačiame Neapolio centre – galiu tai pažadėti.

Likite stiprūs. Nepasiduokite. Visi kartu laimėsime šią kovą.

Siunčiu linkėjimus nuostabiai tavo žmonai ir vaikams nuo savo žmonos ir berniukų.

Ciao“, – feisbuke brūkštelėjo T.Beržinskas.

Delfi primena, kad Italija yra trečioji valstybė, pirmaujanti pagal koronavirusu užsikrėtusiųjų kiekį – naujausiais duomenimis šis skaičius viršijo 135 tūkst.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)