Apie NBA ir šios asociacijos žvaigždes naujienas skelbiantis šaltinis „Render“ savo socialiniame tinkle paviešino istorinę akimirką – vaizdo įrašą, kuriame įamžintos dvi krepšininkų kartos.

Trumpame klipe matyti, kaip ką tik gimusį sūnų Domantą į savo rankas paima legendinis Lietuvos krepšininkas Arvydas Sabonis. Iš seselės rankų naujagimį paėmęs vyras jį švelniai paduoda savo žmonai.


Indiana Pacers“ klube žaidžiantis D. Sabonis gimė 1996-aisiais. Tai – trečioji Sabonių atžala. Iki Domanto garsi pora susilaukė sūnų Žygimanto ir Tautvydo. O 1997-aisiais Saboniams gimė dukra Aušrinė.

Delfi primena, kad šiemet D. Sabonis pirmą kartą karjeroje dalyvavo NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynėse.

Pats A. Sabonis, kuris yra vadinamas vienu geriausių visų laikų europiečių NBA lygoje, „Visų žvaigždžių“ rungtynėse žaidęs nėra.

Iš Lietuvos krepšininkų iki šiol tokiame prestižiniame mače dalyvavo tik Žydrūnas Ilgauskas, kuris ten žaisti buvo išrinktas 2003-aisiais ir 2005-aisiais metais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)