2019-ųjų rudenį antrojo sūnelio Raon susilaukę sutuoktiniai gerokai nustebo sužinoję, kad netrukus jų šeima pagausės dar vienu nariu. Nors žinia buvo kiek netikėta, pora dėkoja Dievui už neįkainojamą dovaną.

Be to, Sergejus ankstesniuose interviu yra sakęs, kad jiedu su žmona ateityje norėtų mergaitės – pasirodo, kad Maslobojevų šeimoje svajonės yra linkusios pildytis, kadangi trečioji poros atžala, kaip manoma, turėtų būti dukra.

„Tiesą sakant, visai neseniai pasidarėme tyrimą ir paaiškėjo, kad turėsime mergaitę“, – džiaugsmo neslėpė pašnekovas.

„Kadangi turime du berniukus, mes labai svajojome apie dukrą. Tai visiškas svajonės išsipildymas. Neslėpsiu, iš pradžių buvo šiokia tokia šoko būsena, kadangi turime mažylį, kuris dar verkia ant rankų, o netrukus bus dar vienas. Bet labai tuo džiaugiamės, esame labai dėkingi Dievui už tokią dovaną, kuri atėjo taip greitai“, – su šypsena Delfi pasakojo būsimas daugiavaikis tėtis.

Pora be rudenį gimusio sūnelio Raon taip pat augina sūnų Ramirą.

Delfi primena, kad pora susituokė 2019-ųjų metų balandžio 20-ąją Vilniaus civilinės metrikacijos skyriuje po ilgametės draugystės.

Tituluočiausias Lietuvos kovotojas, daugkartinis Europos ir Pasaulio kikbokso bei MMA čempionas braukė ašaras jautrios ceremonijos metu.

Anksčiau TV3 platintame spaudos pranešime buvo rašoma, kad Sergejaus ir jo žmonos pažinties istorija prasidėjo prieš penkiolika metų, bendroje draugų kompanijoje, tačiau draugystės slenkstį jiedu netikėtai peržengė tik prieš septynerius metus, kai per Kalėdas vienas kitą išvydę nesugebėjo net žodžio išspausti.

„Nesupratau kas vyksta, nes pažinojau tą žmogų, bet negalėjau net labas pasakyti, rankų kojų nėra“, – lemtingąją akimirką laidoje „Pasaulis pagal moteris“ prisiminė Sergejaus žmona Airinė. Pats jis tą momentą prisimena taip, lyg viskas būtų buvę vakar: „Tą akimirką aš jau supratau, kad niekur nebeisiu“.

Ryte kavinėje pabučiavęs Airinės petį paklausė, ar ji pagimdys jam sūnų, žinoma, tokiu klausimu pribloškęs savo būsimą, tuomet dar nieko neįtariančią, žmoną. Po pauzės ji paprastai atsakė – taip. Tą momentą, pasak Sergejaus, buvo nuspręsta, kad ji yra jo žmona, nereikėjo nei žiedų, nei dokumentų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (66)