Vis dėlto gyventojai atranda ir atokesnių vietų. Atlikėjas Petras Daunys pasipiktino radiniu Klaipėdos apskrityje, netoli antrojo Melnragės paplūdimio. Kalnas šiukšlių, iš kurių daugiausia – plastmasės gaminiai, kėlė klausimą: tai po talkos surinktos ar specialiai atvežtos ir išpiltos atliekos?

„Tai, kol karantinas vyksta, kažkas smaginasi miške savo šiukšles palikinėdami. Vienur švarinamės, kitur šiukšlinam. Ar ne paradoksas? Gėda... ir ten praktiškai vien plastmasė, kuri suirs po 200 metų...“ – dalindamasis nuotraukomis socialiniame tinkle rašė dainininkas.

Anot jo, atliekas jis rado nuo kelio pasukęs maždaug 30 metrų.

„Krūvoje matėsi pernykščiai lapai. Koks normalus žmogus galėjo surinkti šiukšles ir jas čia palikti? Tai bent organines šiukšles paliktų... O čia – vien plastmasė“, – „Delfi“ komentavo Petras.

Klaipėdietis svarsto, kad šios atliekos gali būti ir statybų ar remonto liekanos.

„Panašu, kad kažkas atvažiavo su priekabėle ir išvertė. Ir, matosi, senokai. Jei miške žmonės surinktų, nebūtų tiek daug vienodų šiukšlių. Čia pilna visokių flakonų, didelių butelių ir dar visokio šlamšto“, – sakė atlikėjas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)