Grožio saloną namuose atidarė ir televizijos laidų vedėjos Rūtos Mikelkevičiūtės šeima. Dukra Dominyka stilingai nudažė mamai plaukus. Nauja šukuosena žinoma moteris pasidžiaugė feisbuke ir instagrame.

„Na, štai, prašom įvertinti. Home made. Beauty salon. Gyveni, žmogau, tiek laiko ir, jei jau galvoji apie pirmus kartus, tai jų sąraše tikrai nėra vietos tokiam „niekingam ir žemiškam” plaukų dažymui. Bet gyveni ir mokaisi…

Prireikė pasaulinės pandemijos , kad tai nutiktų. Bet atradimai, pasirodo, galimi ir mažuose buitiniuose dalykuose.

„Aš išprotėsiu! Niekada nedažiau tavo plaukų, net nežinau kaip juos „kanda“ tie dažai“, – atskriejo man žinutė su šypsenėle, kai nusiunčiau plaukų meistrei Renatai Blaževič dar vieną video kaip gi atrodo šviesinamos mano plaukų šaknys. Dar laikyt, ar jau kišt po vandeniu?

Veidrodyje tas „kanda“ atrodė visai okey – kažkaip netikėtai rudai, todėl teptelėjom su dukra Dominyka dar vieną sluoksnį košės iš atsiųsto indelio, kuris labiau priminė uogienę. Svarbiausia priekis, užpakalis gi, jei kas, nesimatys.

Procedūra, kurią salone n kartų atliko meistras , pasirodė tikras komandinis darbas! Kažin, kiek dabar laikyt reikės, jei dažus užtepėm ne per 40 min, o per visą valandą? Su dukra nusprendėm, kad tiek, kiek liepė. Ar gražu? Dažymas online yra jėga – tai puoselėja net santykius su vaikais!“ – rodydama pokyčius pažymėjo Rūta.

Plaukus namuose nusidažyti pasiryžo ir TV gelbėtoja, atlikėja, Gerda Žemaitė.

Į pagalbą dažant plaukus jį pasitelkė sutuoktinį Andrių Žemaitį. Moteris teigė, kad vyras sutiko, tačiau džiaugsmu netryško.

„O ką beliko jam daryti? Nebuvo kito pasirinkimo. Bet su užduotimi Andrius susitvarkė išties puikiai. Aišku, kirpykloje viskas vyksta daug greičiau, o mes sugaišome kelias valandas. Rezultatas gal ir ne visai toks, kaip išėjus iš kirpyklos – trūksta šviesių sruogelių, bet vyrui tai būtų pernelyg sudėtinga“, – juokėsi Gerda.

Šukuoseną atsinaujino ir atlikėja bei tinklaraštininkė Ingrida Martinkėnaitė. Gyvendama Tenerifėje moteris pati dažėsi plaukus, nes tenykščiai kirpėjai tuomet nedirbo su šviesiais plaukų dažais – europiečių saloje gyveno mažai, o vietiniai įprastai tamsindavo plaukus. Tad ir dabar Ingridai procedūrą pavyko atlikti sklandžiai.

Tiesa, šįkart man padėjo vyras. Aš daviau nurodymus, kaip viską daryti, o jis buvo darbų vykdytojas, – juokėsi atlikėja. – Nors vyrui nebuvo lengva – jo rankos neįgudusios, tačiau labai smagiai praleidome laiką. Tiesą sakant, buvau nusiteikusi ir blogiausiam rezultatui, tačiau viskas gavosi gana neblogai.“

Ingrida Martinkėnaitė, Gerda Žemaitė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (123)