Naujienomis apie aplankiusius gandrus pora pasidalino ir su Delfi, ir socialiniuose tinkluose. Sporto trenerė paviešino profesionalią nuotrauką, kurioje ji įsiamžino paskutiniuose nėštumo mėnesiuose.

„9 mėnesiai pilve. Lygiai prieš savaitę prasidėjo sąrėmiai. Mūsų mergaitė gimė balandžio 21 d. 12 val. 01 min. Svoris – 3,8 kg, ūgis – 56 cm“, – savo nuotrauką trumpu komentaru papildė mama.


Delfi Ilka sausį pasakojo besidžiaugianti lengvu nėštumu – pykinimas nekankino, o ir savijauta buvo puiki. Vis dėlto kiek pakito mityba. Moteris pastebėjo, kad nėštumo laikotarpiu yra svarbu valgyti kas dvi valandas. Nespėjusi pavalgyti ji jausdavo nestiprų pykinimą ir silpnumą.

Nėštumo metu trenerė neatsisakė mankštos. Pratimų nėštukėms pavyzdžiais ji dalydavosi ir su gerbėjais socialiniuose tinkluose.

„Greičiausiai šiuo laikotarpiu tikrai norisi valgyti daugiau tam, kad vaikelis augtų. Gerai, kad man neatsirado noro valgyti nesveikus produktus.

Mano kūnas jau buvo pripratęs prie sveiko režimo, tad greito maisto ir nesinorėjo. Visada yra norai, bet neleidžiu sau pasiduoti emociniam valgymui. Daug metų gyvenu sportiniu režimu, todėl tai man yra įprasta“, – tąkart pasakojo ji.


Ji pabrėžė, kad judėjimas ir lengvas sportinis krūvis padeda lengviau gimdyti, todėl net ir būdama nėščia sportuodavo bent du ar tris kartus per savaitę.

Tąkart paklausta apie būsimą mažylės vardą, iš Namibijos kilusi Ilka išdavė, kad žada rinktis labiau įprastą jos gimtajam kraštui. „Jau išrinkau kelis variantus sau artimų žmonių vardų, tačiau dar reikia laiko apsispręsti“, – sakė ji.

Delfi primena, kad A. Pauliukevičius mylimąją vedė 2014 m. lapkritį, Afrikoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (163)