Socialiniuose tinkluose aktyvi jauna moteris dažnai su savo sekėjais dalijasi kasdienio gyvenimo akimirkomis. Tą Viktorija daro ir dabar, karantino metu. Prieš kelias dienas influencerė su savo šeima lankėsi netoli Trakų, o dar praėjusią savaitę – Karklėje. Iš abiejų vietovių V.Siegel dalijosi šiltomis akimirkomis, kuriose ji pozavo su savo šeima.

„Baikite. Baikite skųstis socialiniuose tinkluose, kad likote uždaryti namuose kartu su savo vaiku ar vaikais. Pagalvokite, tai neįkainojama patirtis. Ar kada galėjome skirti savo mylimiems žmonėms tiek daug laiko? Taip. Sunku. Sunku persilaužti, kai viskas apsiverčia aukštyn kojom per vieną dieną. Bet visa ši situacija mums yra į naudą – patikėkite. Niekas niekada mūsų vaikams neatstos mamos. Aš iš savo vaikystės nepamenu žaislų, nepamenu drabužių, bet puikiai prisimenu pasivaikščiojimus su mama, apsikabinimus, gražius pokalbius. Taip kuriamas ryšys.

Tad nesiskųskite dėl situacijos, kurios iš esmės mes negalime pakeisti, priimkite ją. Ir kol mums leista, džiaugiamės ir puoselėjame gražius santykius“, – su savo sekėjais mintimis dalijosi ji.

Tiesa, pastaruoju metu Viktorija sulaukė ir negatyvių komentarų – esą karantino metu moteris rodo netinkamą pavyzdį, keliaudama toliau nuo namų. Piktų žinučių sulaukusi verslininko Danieliaus Bunkaus sužadėtinė nusprendė netylėti.

„Kai kurie žmonės pyksta ant manęs ar ant žmonių, kurie keliauja į gamtą, sodybas. Liejate pyktį ir savo negatyvias emocijas. Bet paklausykite, aš į susibūrimus neinu, renkuosi tik tas vietas, kur būtų kuo mačiau žmonių, ieškau tokių vietų, kad būtų kuo saugiau.

Juk mes gyvename bute, o mažam vaikui būtinas grynas oras. Ir jau atleiskite man, bet laiptinėje aš matau daug daugiau pavojų, nei kad būnant „laukuose“. Net specialistai ir mūsų valdžia aiškiai sako: „Išeikite į mišką, į gamtą, tik nesiburkite būriais!“ Ką aš ir darau, kaip matote. Aš nesilankau vakarėliuose ar dideliuose susibūrimuose mūsų parkuose, pilnose vaikų ir tėvų žaidimų aikštelėse. Kiekvienas gali išsirinkti saugią vietą“, – tikino ji ir pridūrė, kad šiuo metu labiau reiktų baimintis dėl į Lietuvą grįžtančių žmonų.

„Ir tarp jų bus tokių, kurie nenori laikytis saviizoliacijos ir tokių, kurie elgiasi neadekvačiai. Kviečia svečius, pijokauja, daro vakarėlius ir pan. Tai, mieli mano heiteriai, aš ir bijau, dėl to renkuosi sąmoningai. Aš suprantu, kad dabar yra toks laikas, kai vienintelis išsigelbėjimas yra internetas, bet vietoje instagramo ir kitų forumiukų geriau užeikite į google ir paieškokite, kur galėtumėt nuvykti prasiblaškyti. Sėkmės ir sveikatos jums“, – linkėjo V.Siegel.

Be to, moteris nusprendė apie gerus darbus ne tik kalbėti, bet ir prie jų prisidėti. Kartu su kitomis žinomomis moterimis Viktorija ėmė organizuoti lėšų rinkimą senjorams, kurie karantino metu neišgali arba fiziškai negali įsigyti svarbiausių maisto produktų ar vaistų.

„Atėjo ta diena, kai socialiniai tinklai gali pasitarnauti dėl kilnaus tikslo! Mes skatiname visus atkreipti dėmesį į mūsų pažeidžiamiausią visuomenės dalį – senjorus. Todėl raginame visą šį laikotarpį likti namuose, rūpintis aplinkiniais. Šie laikai yra tokie dėkingi, kad net neišėję iš namų galime prisidėti prie senelių gerovės!

Kas mums yra ne daug, kitiems yra krepšelis maisto! Nelikite abejingi, junkitės prie mūsų! Mes jau draugiškai prisidėjome, ar prisidėsi ir tu? Nuorodą, kur gali paaukoti senjorams, rasi mano bio aprašyme“, – kartu su kitomis influencerėmis instagrame skelbė V.Siegel.

Prie šios iniciatyvos prisidėti panoro 135 asmenys, kurie bendrai jau skyrė virš 1,7 tūkst. eurų auką. Galutinis akcijos tikslas – 20 tūkst. eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (159)