„Kai kurių dalykų ilgai nenuslėpsi...“ – šalia savo nuotraukos, kurioje ji laiko knygą apie gimdymą, brūkštelėjo Eglė.

Jauki fotografija akimirksniu sulaukė internautų reakcijų. Tiesa, daliai jų teko nusivilti – E.Straleckaitė iš tiesų nesilaukia.

„Jau šiek tiek gailiuosi, nes visi pradėjo nuoširdžiai sveikinti, tokių gražių linkėjimų prisiskaičiau, net kaltės jausmas užgraužė“, – Delfi neslėpė pašnekovė.

Tiesa, pasirodo, kad net ir šiame mažame mele yra dalis tiesos – minimoje nuotraukoje Eglė yra nėščia.

„Toje nuotraukoje aš iš tiesų jau laukiausi Vakarės. Buvau 7-ame nėštumo mėnesyje, tad tiesos šiek tiek yra“, – nusijuokė ji.

Mintis papokštauti Eglei kilo dar gerokai prieš Melagių dieną.

„Juokinga, kad jau anksčiau žiūrėjau į šią nuotrauką ir mąsčiau, kad būtų smagu taip pajuokauti, o šiandien tokį pokštą, kiek teko pastebėti, pasirinko nemažai ir kitų moterų. Išėjo gana banalus pokštas, na, bet ką padarysi. Vadinasi, mūsų panašus humoro jausmas“, – šyptelėjo moteris.

Tačiau ne visi Eglės pokštą priėmė su gera nuotaika, po naujausia šokėjos nuotrauka pasirodė ir piktesnių komentarų, kad tokie juokai esą labiau tinka moksleiviams, o ne suaugusiai moteriai. Nepaisant to, linksmo žinomos šokėjos ūpo tai nė kiek nesumažino.

„Tokie juokai visada yra ant kvailumo ribos. Šiomis dienomis pasijuokti iš savęs labai į naudą. O kas nesupranta tokių juokelių arba jaučia dėl to pyktį, labai liūdna“, – sako pašnekovė.

Balandžio 1-ąją panašiais mįslingais pokštais dalijasi ir kiti žinomi žmonės, tarp kurių – Gintarė Gurevičiūtė ir Remigijus Žiogas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (89)