J.Ragauskaitė gali šiek tiek atsikvėpti – moteris išleista iš Santaros klinikų ir nuo šiol sveiks namuose. Tą Delfi patvirtino pati pašnekovė.

„Namai – tikrai didelis džiaugsmas“, – šyptelėjo ji.

Tiesa, nors naujienos ir džiugios, Justinai dar prireiks jėgų kovojant su pasaulyje siaučiančiu virusu. Prodiuserė turės sekti savo sveikatą ir netolimoje ateityje pakartoti tyrimus.

Pozityviomis naujienomis J.Ragauskaitė pasidalijo ir socialiniuose tinkluose, kur skyrė padėką savo darbui atsidavusiems ir šių dienų herojais tapusiems medikams.

„Atrodo, nieko labiau netroškau nei šios akimirkos, kai apsirengusi ir apsiavusi, demonstratyviai atsitūpiau palatos lovos kojūgalyje, su kiekvienu durų atsivėrimu tikėdamasi išgirsti savo pavardę, kas reiškė išganymą toliau sveikti namų karantine. Tame jūsų taip nekenčiamame, kai kurių net nesilaikomame, o mano – išsvajotame, be dienomis ir naktimis už sienos girdimų dusinančių kosulių.

Ir vis dėlto atsisveikinant gerklę užgulė gumulas, nors maniau, kad po keliolikos dienų, pagaliau įkvėpus gryno lauko oro, palengvės... Einant koridoriais link išėjimo ir ten laukiančio spec. transporto, apsunko žingsniai. Tarsi paliktum kare artimais tapusius gydytojus. Kare, kuris jiems tik prasideda. Ir visa tai asmeniškai kažkaip, pasirodo, labai rūpi...

Artimais tapo veidai, kurių nė neprisiminsiu, nes niekada jų po kaukėmis neregėjau. Bet išmokau pažinti pagal balsus. Rankenos spustelėjimą. Prisiminsiu mane irgi nuolat prisiminusius ir skambinusius iš budėjimo posto net savaitgalio vakarais. Prisiminsiu slaugių pamainą, kuri 6 val. ryto vizitavo patyliukais, ant pirštų galų, ir tyrimams paversdavo ant kito šono taip skrupulingai, vos juntamai, kad tik neprižadintų... Savyje talpinantis visą įmanomą dėkingumą, per siūles plyštantis ačiū“, – medicinos darbuotojams dėkojo žinoma prodiuserė.

Delfi primena, kad žinia apie tai, jog koronavirusu užsikrėtė ir J.Ragauskaitė paaiškėjo kovo 17 d. Tądien J.Ragauskaitė pasidalino viešu laišku, kuriame ji dalijosi savo istorija. Daugiau apie tai galite skaityti paspaudę čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)