„Delfi“ paklaustas, kokių planų parengė savaitgaliui, Nerijus nusijuokė: „Bet gi dabar kiekviena diena kaip savaitgalis“.

Nors šeima vengia lankytis parduotuvėse, maisto užpildyti stalui užtenka. „Stengiamės laikytis visų nurodymų ir kažkur be reikalo nevaikštinėti. Per visą šį laikotarpį parduotuvėje buvome vieną kartą. Šalia yra kaimas, kur Agnės tėvai gyvena. Ten ir mėsos, ir daržovių gausu – badu tikrai nemirsim“, – pasidžiaugė žinomas tėtis.

N. Juška prasitarė, kad džiugiausias laikotarpis dabar – jųdviejų su Agne vaikams. „Jiems dabar skiriamas didžiausias dėmesys“, – sakė baleto primarijus.

Bundančia gamta ir puikiu oru besidžiaugiantis N. Juška nepamiršo paminėti ir teatro dienos. Penktadienį žinomas vyras teatralams perdavė šiltus linkėjimus ir savo namų kieme pademonstravo, ko griebtis, kad kasdienybė namuose neliūdintų.

„Kiemas tapo mano scena“, – geros nuotaikos nestokojo Nerijus.

Vis dėlto dviejų baleto mokyklų savininkas neneigė besijaudinantis dėl verslo ateities po karantino.

„Kas bus po karantino – nesvarbu, svarbu, kad jis greičiau baigtųsi. O iš tiesų, taip, baisu. Bet, ką padarysi, tokia jau situacija. Nosies nenukabiname“, – komentavo N. Juška.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)