Apie tai žinoma moteris pranešė antradienio pavakarę. Mergaitė gimė 3,6 kg svorio ir 53 cm ūgio.

Pora dukrai suteikė nelietuvišką vardą. „Sveika atvykus, Anna. No words needed (daugiau žodžių ir nereikia, liet.)“, – dalindamasi mergytės rankos nuotrauka rašė mama.


Kūdikio lytį atlikėja atskleidė kovo 25-ąją pasidalindama nuotrauka, kurioje parodė nėščiosios pilvuką. „Kada susitiksime, princesyt?“ – mielai į dukrą kreipėsi mama.

Delfi žinoma atlikėja anksčiau pasakojo, kad vaikelis yra ilgai lauktas ir planuotas, o, kadangi su vyru jau augina atžalą, suruošti kraitelį naujagimiui buvo nesudėtinga.

„Labai geros nuotaikos, nes tai labai lauktas vaikelis. Planavome ir štai, – pasidžiaugė atlikėja. – Tai bus mano antras vaikelis, todėl daug ką esu išlaikiusi ir daugelį dalykų jau turiu. Juokingas dalykas, pavasarį pardaviau vežimą ir auto kėdutę, o po to sužinojau, kad laukiuosi. Teko dabar nusipirkti naujus. Dar reikia lovytės, bet dar yra laiko. Kai kurie rūbeliai buvo likę iš Antanėlio“.

Nors dar nežinojo lyties, Baiba iš anksto buvo sugalvojusi būsimo vaikelio vardą.

„Jei gims mergaitė, tai aš galėsiu jai duoti vardą. Vardą jau žinau, negaliu atskleisti, bet jis bus normalus, tarptautinis, pritaikytas internacionaliam naudojimui, kad nereikėtų laužyti liežuvio,“ – tąkart šypsojosi Baiba.

Dainininkė pasakojo, kad vyras, sužinojęs apie jos nėštumą, labai apsidžiaugė ir atsiuntė gėlių, nes tuomet nebuvo Lietuvoje.

Kaip ir kiekvienos pastaruoju laikotarpiu gimdžiusios mamos, Baibos planus pakoregavo dėl koronaviruso visoje šalyje paskelbtas karantinas. Moteris Delfi prisipažino nerimaujanti dėl sąlygų gimdymo namuose. Dainininkę gąsdino ir tai, kad jos vyras, kikboksininkas, Mykolas Serdiukas, buvęs užsienyje ir neseniai grįžęs, privalėjo izoliuotis ir būti atskirai nuo šeimos bent 14 dienų. „Mano gimdymo terminas jau labai arti, tad nerimauti yra dėl ko“, – komentavo dainininkė.

Delfi primena, kad Serdiukai prieš Dievą amžiną meilę prisiekė 2014 m. spalio 17 dieną. Baiba ir jos išrinktasis WAKO kikbokso pasaulio čempionas Mykolas susituokė Karvio Šv. Juozapo bažnyčioje, stovinčioje Karvio kaime.

M. Serdiukas atlikėjai pasipiršo 2013 m. birželio mėnesį po daugiau nei dvejus metus trukusios draugystės. Vestuvių puotoje dalyvavo apie 70 žmonių. Nuotaka suknelę susikūrė pati, o idėjas įgyvendinti padėjo siuvėja.

Apie 30-metės B. Skurstenės ir septyneriais metais jaunesnio M. Serdiuko santykius pirmasis pranešė naujienų portalas Delfi 2013 m. vasarą. Dainininkė su sportininku susipažino vienos partijos vakarėlyje. „Tą dieną nedainavau, buvau į renginį atėjusi su savo draugais. Buvome vienoje kompanijoje ir taip susipažinome", – pažinties akimirkas prisiminė populiari atlikėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)