Žinoma moteris antradienį instagrame filmavosi tiesioginėje transliacijoje, kurioje su sekėjais šnekučiavosi ne viena, o su žinomu plaukų stilistų Jevgenijumi Trafimovu. Internautai pasipiktino – populiarūs asmenys neturėtų rodyti blogo pavyzdžio, kaip kviečiasi į namus svečius.

Su mylimuoju fotografu Gediminu Žilinsku prieš maždaug 4 mėnesius skirtingais keliais pasukusi Deimantė išsikraustė iš jųdviejų namų ir šiuo metu gyvena viena. Ji tikina per karantino laikotarpį nepastebėjusi jokių viruso požymių, visą šį laiką atsakingai besilaikiusi visų reikiamų karantinavimosi priemonių, tad mano, jog užsikrėsti koronavirusu niekur negalėjo. Esą lygiai taip pat elgėsi ir jos artimas bičiulis, antradienį apsilankęs jos bute.


„Esame artimi draugai, savaitę prabuvę namuose. Mes niekur nebuvome išvažiavę ir jaučiamės puikiai. Kadangi aš Vilniuje esu visiškai viena, pasimačiau su artimiausiu bičiuliu.

Mes su draugais esame susitarę išlaukti reikiamą laiką ir tiesiog laiku pasitikrinti, ar nė vienas nesame viruso nešiotojas. Dabar su bičiuliais kiekvieną dieną bendraujame socialiniuose tinkluose, tačiau praėjus dar kažkiek laiko ir įsitikinus, kad nė vienas neturime jokių požymių, galbūt susitiksime ir gyvai. Mudu su Jevgenijumi buvome ir pasivaikščioti, bet ėjome ten, kur nebuvo žmonių ir laikėmės atstumo.

Kai kurie mūsų draugai yra grįžę iš kelionių. Jie namuose izoliuosis ilgiau. O mes nuo pačių pirmų dienų karantinuojamės – sėdime namuose. Tie, kurie gyvena su šeimomis, laiką leidžia skirtinguose kambariuose.

Tačiau, kaip kažkas susitinka su šeimos nariais, aš pirmą kartą šiuo karantino laikotarpiu susitikau su savo artimu bičiuliu Jevgenijumi. Manau, kad viską reikia daryti mąstant sveiku protu. Kadangi aš gyvenu viena, visam mėnesiui užsidaryti namuose būtų sudėtinga“, – „Delfi“ situaciją komentavo Deimantė.

Tiesioginės transliacijos metu pasitaikė ne vienas komentaras, kad Deimantė ir Jevgenijus nesilaiko karantino taisyklių, tačiau vizažistė tai neigia.

„Raminau žmones, kad filmuodamiesi specialiai kamerą nusukome tokiu kampu, kad atrodytų, jog esame visiškai greta. Aš jiems parodžiau, kad taip nėra – tikrai nesilietėme, nesibučiavome“, – aaiškino pašnekovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (107)