„Parduodame mylėtą, saugotą, prižiūrėtą mūsų mašiniuką Volvo XC90, 2007 metų. Mažai pravažiavęs, turi DVD grotuvą, tad kelionės neprailgs.

Bagažinėje įmontuotos papildomos dvi sėdynės, o kilometražas, kuris matosi nuotraukoje, yra myliomis (209 000 km). Kas susidomės – rašykite“, – savo socialiniuose tinkluose paskelbė V. ir V. Tarasovai.

Delfi susisiekus su V. Tarasovu ir ėmus klausinėti apie parduodamą automobilį karantino metu, dainininkas nusijuokė: „Tikime, kad dabar tikrai yra svarbesnių naujienų“.

Nepaisant to, pasiteiravus, ar dabar, esant koronaviruso grėsmei, tautiečiai nesibaimina galimų naujų pirkinių, Vilius tikina, kad susidomėjusių skelbimu yra tikrai nemažai.

„Mums tai išėjo natūraliai, specialiai nieko nesiėmėme. Suprantame, kad dabar yra sudėtinga situacija, nepaisant to, jau sulaukėme daug skambučių. Matyt, feisbukas, visų pasidalinimas padėjo.

Tai yra gera mašina, nuo nulio su ja važinėjome, tiesiog ją mums reikia parduoti, kadangi nusipirkome naują Volvo. Dėl to ir pasidalinome skelbimu. Anksčiau ar vėliau ją būtų reikėję parduoti. Suprantame, kad viskas gali vykti ne taip greitai, ne taip lengvai, bet dėl to automobilio nenustosime pardavinėti – gaila atsisveikinti, bet gyvenimas tęsiasi. Nusipirkome naują, todėl ši mums tapo nebereikalinga“, – pasakojo pašnekovas.

Dainininkas įvertino, kad dėl karantino, kuomet dauguma žmonių laiką leidžia namuose, galėjo išaugti informacijos pasiekiamumas.

„Tai tikrai gera mašina. Parduodame ją tik todėl, kad norėjosi naujos. Dabar turime naują Volvo. Bet parduoti gaila, nes labai pripratome prie jos, juokaujame, kad automobilis tapo tarsi šeimos narys. Sunku atsisveikinti“, – neslėpė V. Tarasovas.

Naujasis Tarasovų automobilis – vėl Volvo markės. Ir ne veltui.

„Iš Volvo į Volvo. Dėl mūsų darbo daug laiko praleidžiame keliuose, o Volvo pasižymi saugumu, kas mums yra svarbiausia. Be to, norėjome kažkiek aukštesnės mašinos, todėl dabar džiaugiamės savo nauju pirkiniu“, – šyptelėjo pašnekovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (202)