„Aš trumpai. Iš karto prie reikalo, be ilgų postringavimų ir kaltinimų, nes tam nebeliko laiko.

Klaipėda! Ką tik kalbėjau su Klaipėdos vaikų ir Klaipėdos Universitetine ligoninėmis. Jie neturi kaukių! Universitetinės ligoninės priėmimo skyrius turi dvi daugkartinio naudojimo kaukes, kurias panaudojus, pakabina atgal ant kabliuko. Dabar ne laikas aiškintis, kodėl taip yra, nes medikai irgi žmonės. Jie tiesiog atsisakys dirbti tokiomis sąlygomis. Bet mes gi to nenorime!

Todėl kreipiuosi į Klaipėdos žmones ir verslininkus. Gavau iš medikų kontaktus įmonės, kuri gali parūpinti daugkartinio naudojimo kaukių, būtent tokių, kokių jiems reikia. Vienos daugkartinio naudojimo kaukės kaina – apie 15 eurų. Aš asmeniškai galiu pažadėti pasirūpinti, kad viskas vyktų 100% skaidriai. Pati padarau pradžią pirkdama 30 kaukių.

Ar galite padėti ir skirti pinigų kaukėms? Vienai, pusei ar dviems, dešimčiai ar šimtui? Kas kiek galite? Prašau. Parašykite man asmeniškai.

P.S. Ir man nereikia tuščių „like“ spaudinėjimo. Skirkite pinigų. Prašau“, – feisbuke skelbė verslininkė.

Netrukus po to moteris tame pačiame socialiniame tinkle stebėjosi, kad verslo atstovai koronaviruso akivaizdoje naudojasi apsauginių kaukių trūkumu ir kelia kainas.

„Žinote, kokia pati baisiausia šio reikalo dalis? Kad esama tokių supuvusių „biznierių“, kurie 2 eurų vertės kaukes, šiuo kritiniu momentu, parduoda po 17 eurų. Žmonės praradę sąžinę“, – nuostabos neslėpė moteris.

Galiausiai D. Bosas pasidžiaugė pirmais realiais žingsniais pagalbos link ir padėkojo vienai šeimai už visą dėžę kaukių, kurios buvo padovanotos Klaipėdos vaikų ligoninei.

Norėdama išvengti bet kokių galimų skaidrumo abejonių, Daina pridūrė: „Išrašus viešai skelbsiu kiekvieną dieną. Įplaukas ir išlaidas taip pat“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (305)