Be visų buvusių ir esamų veiklų, Justinui nesvetima ir aktoriaus profesija. Kiek anksčiau jis vaidino spektaklyje kartu su Mantu Stonkumi.

Pasirodo, kad „Buvusių moterų reikalų“ tęsinyje J. Jankevičiaus nebeišvystame dėl galimų skandalingai pagarsėjusio prodiuserio Ričardo Piniko aferų. Šiuo metu šis vyras varsto teismų duris dėl mįslingai žuvusios manekenės Dovilės Didžiūnaitytės.

Laidoje J. Jankevičius trumpai pasisakė apie skandalingai pagarsėjusį prodiuserį.

„Buvo labai geri spektakliai. Bet mes turėjome prodiuserį, kuris buvo žostkai nesąžiningas žmogus. Jūs jį pažįstate irgi. <...>

Jis turėjo ir vis dar turi problemų. Žmogus su daug vidinių demonų. Jis mane apgavo, daug ką apgavo. Jis mane ir kitus žmones apgavo, nes jis – suktas vyras. <...> Jis man nesumokėjo daug. Tai nėra 100 000, bet daug. Mano biudžetui tai buvo daug.

Kai buvo nuspręsta daryti trečiąją „Buvusių moterų reikalų“ seriją su jau kitu prodiuseriu, jis man nepatiko ir taip išsiskyrė mūsų keliai. O su Stonkumi sutariame gerai“, – teigė Justinas.

Visą interviu su J. Jankevičiumi galite žiūrėti čia:

Delfi primena, kad minėtasis R. Pinikas yra vienas kaltinamųjų plačiai visuomenėje žinomoje Dovilės Didžiūnaitytės byloje.

2018 metų lapkričio 20 d. policija gavo pranešimą, kad 19 val. 35 min. prie viešbučio „Amberton Klaipėda“ rasta negyva mergina. Policijai paskambinęs žmogus nurodė, kad mergina iškrito iš 14-to aukšto balkono. Bylos duomenimis, apie jos žūtį pranešė R. Pinikas.

Iš pradžių tyrimas buvo pradėtas dėl savižudybės, tačiau žiniasklaidai ėmus domėtis eiga, nelaimę imta tirti dėl galimo nužudymo ar privedimo prie savižudybės.

Dovilės artimieji buvo šokiruoti, kai sužinojo apie tragediją, mat iš Milano į Vilnių mergina atvyko dalyvauti Juozo Statkevičiaus kolekcijos pristatyme. Po kelių dienų Dovilė turėjo vėl skristi į Milaną.

Vakarėlyje po J. Statkevičiaus pristatymo dalyvavusi mergina, anot jos draugių, joms pasirodė apsvaigusi, tačiau nė viena nesulaikė merginos nuo kelionės į Klaipėdą. Merginos teigė, kad Dovilę išsivežė R. Pinikas. Vyras ją apgyvendino „Amberton Klaipėda“ viešbutyje, kur įvyko tragedija.

Tyrime padarytas klaidas įvardijęs žuvusios merginos šeimai atstovaujantis advokatas Gintaras Černiauskas patikino, kad viešbučio kambarį sutvarkyti leidę tyrėjai surinko ne visus reikalingus įkalčius. Taip pat advokatas siekė patraukti baudžiamojon atsakomybėm ir R. Piniką, ir A. Miltenį dėl merginos nužudymo ar privedimo prie savižudybės.

Be to, advokatas teigė, kad apsvaiginta mergina vyrai naudojosi prieš jos valią ir veikė kaip prekiautojai žmonėmis. Artimieji pirmuose interviu Delfi sakė, kad jie siekia tiesos, kad ir kokia skaudi ji būtų tam, jog Dovilės žūtis nebūtų beprasmiška ir nuo baisios tragedijos apsaugotų kitas merginas.

R. Pinikas ir kitas byloje minimas veikėjas Aivaras Miltenis savo kaltę neigia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (95)