Ketvirtadienio vakarą Mios socialiniame tinkle pasirodė abejingų nepaliekanti žinutė.

„Na, ką, toli nereikia eiti, korona ateina pati... iš mano namo jau viena šeimyna išvažiavo ką tik... Duok Dieve jiems sveikatos!“ – teigiamas mintis kaimynystėje gyvenantiems žmonėms siuntė atlikėja.

Šalia šio įrašo Mia taip pat pasidalino pora nuotraukų iš įvykio vietos. Jose užfiksuotas greitosios pagalbos automobilis ir šalia jo stovintis žmogus, savo kūną ir veidą dengiantis specialia apranga.

Iškvietimas užfiksuotas Vilniuje.

Po nerimą keliančiu įrašu dainininkei sekėjai linkėjo labiau susirūpinti savo sveikata ir dažniau plauti rankas.

Delfi susisiekus su dainininke, ši neslėpė, kad situacija jai pasirodė neeilinė.

„Negaliu konkrečiai pasakyti, kad tai tikrai buvo šeima, kadangi jų nepažįstu, tačiau tai buvo keli asmenys, kurie išvažiavo greitosios automobiliu iš kiemo. Tikrai buvo ne vienas ir ne du asmenys. Pirmiausiai, grįžus į savo kiemą, pamačiau, kaip medikas nusileido su specialia apranga iš mūsų namo laiptinės. Jau norėjau traukti savo automobilį, tačiau supratau, kad jie nevažiuoja, o kažko laukia. Palaukiau, kol jie išvažiuos, kad pastatyčiau savo mašiną ir pamačiau, kaip nusileidžia kaimynai“, – pasakojo moteris.

Šių dienų įvykius sekanti dainininkė sako, kad dabartinė situacija labai nemaloni. Ir ne tik todėl, kad ji, kaip ir daugelis kitų muzikantų, turėjo atšaukti savo koncertus.

„Nemalonus jausmas, kai pačioje kaimynystėje vyksta tokie dalykai. Tikiuosi, kad tai ne koronavirusas. <...> Iš pradžių į visa tai rimtai nežiūrėjau, gyvenome įprastą gyvenimą. Žinoma, namuose visada yra dezinfekcinio skysčio, tačiau labai specialiai nuo šio viruso nesisaugojome. Bet kai pamačiau visus šios dienos straipsnius, rekomendacijas, greitąją savo namo kieme ir kombinezonus vilkinčius medikus, tikrai pasidarė labai nejauku“, – neslėpė pašnekovė.

Delfi primena, kad koronaviruso grėsmė koreguoja mūsų šalies gyvenimą. Specialiame Vyriausybės posėdyje ketvirtadienį ministrų kabinetas apsisprendė iki kovo 27 dienos uždrausti visus renginius. Bus taikomos tik nedidelės išimtys. Stabdomas ir mokymo procesas, rekomenduojama iš viso nevykti į keliones.

Draudimas galioja ir sporto klubams, muziejams, teatrams, kino teatrams. Profesionalūs sporto renginiai galės vykti, tačiau be žiūrovų. Draudimas taikomas ir barams, klubams. Parduotuvės nebus uždarytos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (272)